Ladataan, ole hyv ja odota...

Adventti-diili! -30% kaikista mustavalkoisista julisteista - syötä koodi ”BW30” kassalla - Joulu 2017 toimitustietoja  -Klikkaa tästä-

Kehys - 10x10 cm

Etsitkö neliön muotoista kehystä, joka sopii 10x10 cm kokoiseen kuvaan? Tutustumalla valikoimaamme löydät varmasti mitä haluat. Meiltä löydät kuvakehykset eri väreissä ja malleissa, jotta jokainen löytäisi haluamansa. Tyylikäs kehys antaa kuvalle ja sisustukselle paljon enemmän. Täydellisiä Instagram-kuville!

Kehykset koossa 10 * 10 cm kehykset

Tässä luokassa löydät neliskulmaisia kehyksiä, jotka sopivat koon 10x10 cm kuviin. Nämä kehykset sopivat erinomaisesti sinulle, joka haluat luoda yksilöllisen kuvaseinän tai haluat kotoisan perhekuvan toimiston työpöydälle. Koon 10x10 cm kehykset sopivat erinomaisesti silloin, kun haluat oikean kokoiset kehykset. Ne eivät ole liian pienet eivätkä liian suuret.

Yllä olevasta tarjonnasta löydät todella tyylikkäitä ja tyylipuhtaita vaihtoehtoja, jotka sopivat kaikkialle - makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen, toimistoon, seinälle tai kirjahyllyyn, niin, kaikkialle! Nämä laadukkaat kehykset ovat hintansa arvoiset. Ne suojaavat kuvasi pölyltä ja naarmuilta samalla, kun ne kehystävät ne kauniisti ja korostavat kuvien edustamaa, ihanaa tunnelmaa.

Meiltä kaikki voivat löytää jotakin makunsa mukaista. Rullaa ylöspäin ja löydä nelikulmaisten kehysten suosikkiyhdistelmäsi!

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930