Ladataan, ole hyv ja odota...

Weekend Deal - julisteita! Osta 3 maksa 2 - tarjoamme halvimman. Koskee kaikkia julisteita »

Valokuva-albumi 10x15 cm kuville

Täältä löydät kaikki taskulliset valokuva-albumit kuville koossa 10x15 cm. Valitsemalla taskullisen valokuva-albumin voit täyttää sen helposti ja nopeasti. Kuva-albumeita on saatavilla eri muodoissa ja malleissa, jotta ne sopivat jokaisen makuun. Riippumatta siitä, mitä haluat, löydät sen meiltä.

Taskujen koko on: 10,2x15,2cm.

Nytt 1 - 60 / 164 tuotetta
Nytt 1 - 60 / 164 tuotetta

Valokuvataskulliset albumit koossa 10 * 15 cm

Täältä löydät kaikki meidän albumimme, jotka sopivat klassiselle kuvakoolle 10x15 cm. Tämä on yleisin kuvakoko, joten nämä albumit ovat täydellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat koota albumin lähitulevaisuudessa. Kaikki valokuva-albumit tässä kategoriassa ovat hapottomia, mikä on tärkeää valokuvien säilyvyyden kannalta. Ole varovainen, miten säilytät kuvia, jotta voit ihailla niitä myös pitkän ajan kuluttua.

Albumit kuvataskuilla ovat todella käytännöllisiä, koska ne on erittäin helppo täyttää. Näihin albumeihin et tarvitse liimaa tai valokuvakulmia, laitat vain kuvat niille tarkoitettuihin taskuihin. Tämä menetelmä on sekä nopea että kätevä. Albumi valmistuu hetkessä ja voit selata ihania kuvia perheen ja ystävien kanssa.

Tähän kategoriaan olemme koonneet suuren määrän albumeja eri kokoluokissa, tyyleissä ja väreissä. Täältä löydät kaikkea söpöistä minialbumeista ja luovista vauva-albumeista todella tyylikkäisiin albumeihin monissa eri väreissä. Pienillä albumeilla on tilaa noin 20-40 kuvalle, kun taas suurempiin mahtuu jopa 400 kuvaa. Voit myös valita valokuva-albumeja, joita voi käyttää vaaka- ja pystyasennossa.

Kiitos suuren valikoimamme pystymme tarjoamaan kaikille asiakkaillemme, mitä he etsivät. Kurkista valikoimaan yläpuolella ja vertaile eri albumeita löytääksesi suosikkisi. Kun klikkaat albumia, voit lukea siitä lisää. Toivottavasti löydät meiltä, mitä etsit!