Ladataan, ole hyv ja odota...

Kehystetty kuva - saa kuvasi juuri niin kuin haluat! Kehykset »

Valokuva-albumi 11x15 cm kuville

Täältä löydät taskulliset valokuva-albumimme, jotka ovat täydellisiä kuville kooltaan 11x15 cm. Taskulliset albumit ovat hyvin käytännöllisiä ja helppoja täyttää kaikilla ihanilla kuvilla lomalta, kastetilaisuudesta tai häistä. Kuva-albumeita on eri tyylisiä ja kokoisia, joten sinun on helpompi löytää juuri itsellesi sopiva albumi.

Taskujen koko on: 11,4x15,2cm.

Nytt 1 - 60 / 67 tuotetta
Nytt 1 - 60 / 67 tuotetta

Kuvataskulliset albumit kuville koossa 11 * 15 cm

Täältä löydät kaikki kuvataskulliset valokuva-albumit, jotka sopivat kuville koossa 11x15 cm. Tämä on hieman uudempi muoto, joka on nykyään tavallinen digitaalikameran kuvakoko. Jos etsit albumia kehitetyille kuville, jotka on otettu digikameralla, nämä albumit ovat luultavasti juuri se, mitä haet.

Valokuva-albumi, jossa on taskut, on loistava valinta niille, jotka nauttivat helppoudesta. Näiden albumien täyttäminen on nopeaa ja helppoa ja välttää turhaa ja aikaa vievää vaivaa. Kaikki, mitä tarvitset täyttääksesi nämä albumit, on asettaa valitut kuvat niille tarkoitettuihin tyhjiin taskuihin. Sitten vain nauttimaan kaikista ihanista muistoista, joita sinulle on ehtinyt kertyä vuosien varrella.

Olitpa sitten etsimässä mukavaa perhealbumia, matka-albumia tai värikästä lasten albumia, voit olla varma, että löydät sen meiltä. Meiltä jokainen voi löytää etsimänsä laajasta ja monipuolisesta valikoimastamme. Meillä on myös albumeita vaaka- ja pystykuville. Lue lisää albumeista klikkaamalla niitä. Näin voit verrata niiden ominaisuuksia ja löytää albumin, joka sopii sinulle parhaiten.

Kaikki albumit ovat hapottomia, mikä tarkoittaa, että ne ovat hellävaraisia kuvillesi ja edistävät niiden pitkäikäisyyttä. Meiltä voit löytää edullisia ja laadukkaita valokuva-albumeita. Selaa eteenpäin ja löydä suosikkisi tänään!