Ladataan, ole hyv ja odota...

Weekend Deal - julisteita! Osta 3 maksa 2 - tarjoamme halvimman. Koskee kaikkia julisteita »

Valokuva-albumi 13x18 cm kuville

Täältä löydät taskullisia valokuva-albumeja kuville koossa 13x18 cm. Joskus voi olla hauskaa teettää ylimääräisiä kopioita hienoista kuvista hieman isompana ja sitten sovittaa ne albumiin täydellisesti. Valikoimastamme löytyy paljon erilaisia hienoja albumeja eri tyyleissä. Kuvataskut helpottavat albumin täyttämistä.

Kuvataskujen koko on: 13,3x17,8cm.

Kuvataskulliset albumit kuville koossa 13 * 18 cm

Täältä löydät useita kauniita albumeja kuville, joiden mitat ovat 13x18 cm. Nämä albumit ovat ihanteellisia kuville, jotka on tulostettu vakiokokoa hieman suurempina. Valikoimastamme löytyy useita erityyppisiä valokuva-albumeita. Jotkut ovat niin sanottuja "flip-albumeita", kun taas toiset ovat täysin tavallisia albumeita. Joissakin on taskut, johon kuvat on sijoitettu vaaka-asentoon, toisissa taas pystytasoon.

Taskullinen valokuva-albumi on erittäin helppo täyttää. Se on nopeaa ja helppoa ja voit välttää turhaa hässäkkää. Täydellinen niille, joilla ei ole paljon aikaa, mutta jotka haluavat silti pitää kuvansa siistinä ja helposti saatavilla, jotta voivat katsoa taaksepäin kaikkia hyviä muistoja.

Kaikki albumit ovat hapottomia ja täten hellävaraisia kuville. Muista, että on tärkeää, että hoidat valokuviasi oikealla tavalla, jotta ne kestävät pitkään.