Ladataan, ole hyv ja odota...

Weekend Deal - julisteita! Osta 3 maksa 2 - tarjoamme halvimman. Koskee kaikkia julisteita »

Kehys 14x18 cm

Täältä löydät suorakaiteen muotoiset kehyksemme, joihin sopivat kuvat kooltaan 14x18 cm. Valikoimamme tarjoaa tyylikkäitä korkealaatuisia kehyksiä. Kaunis kehys antaa sekä kodille että kuville ylimääräistä nostetta. Tutustu tarkemmin valikoimaamme tässä kokoluokassa löytääksesi juuri sinun kuvillesi sopivat kuvakehykset.

Kehykset koossa 14 * 18 cm

Valikoimamme kehykset koossa 14x18 cm löydät tästä kategoriasta. Kaikki kehykset ovat luonnollisesti korkealaatuisia ja valmistettu kestävistä materiaaleista. Ne ovat myös tyylikkäitä ja suunniteltu sopimaan jokaiseen makuun sekä kaikentyyppisiin tiloihin. Olitpa sisustamassa kodin maalaismaiseksi tai minimalistiseen tyyliin, löydät jotain meiltä.

Kehykset koossa 18x14 cm sopivat monille lasten koulukuville ja meiltä löydät tyylikkäitä kehyksiä, jotka ovat täydellinen lahja isoäidille tai -isälle. Miksi et keräisi lisää samankokoisia kehyksiä ja tekisi mukavan valokuvaryhmän makuu- tai olohuoneen seinälle? Koska meidän kehyksiämme voidaan käyttää sekä vaaka- että pystysuorassa, niin sinulla on runsaasti mahdollisuuksia olla luova kehysten kanssa. Tässä on joitakin niistä ja meiltä löydätkin varmasti jotain juuri sinulle sopivaa.