Ladataan, ole hyv ja odota...

Kehystetty kuva - saa kuvasi juuri niin kuin haluat! Kehykset »

Kehys - 15x20 cm

Täältä löydät kaikki valokuvakehyksemme, jotka on tehty sopimaan kuville koossa 15x20 cm. Monia näistä kehyksistä voidaan käyttää sekä vaaka- että pystyasennossa ja myös niin seinälle ripustettuna kuin hyllylle asetettuna. Tyylikkään valokuvakehyksen avulla olohuoneen seinää tai tyhjää hyllyä voi sisustaa helposti. Selaa alaspäin ja löydä kuvakehykset, jotka sopii sinun kotiisi!

Nytt 1 - 60 / 270 tuotetta
Nytt 1 - 60 / 270 tuotetta

Kehykset koossa 15 * 20 cm

Etsitkö valokuvakehyksiä, joiden kuvasuhde on 3:4? Siinä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan. Täältä löydät kehykset koossa 15x20 cm. Nämä ovat täydellisiä kehyksiä niille, jotka etsivät tyylikkäitä kehyksiä asetettavaksi kirjahyllyyn tai niille, jotka haluavat ripustaa tyylikkään ja henkilökohtaisen kuvan seinälle. Laajasta valikoimasta löydät runsaasti kauniita kehyksiä, jotka voit asettaa haluamallasi tavalla.

Valokuvakehykset koossa 20x15 cm sopivat sekä vaaka- että pystyasentoon, eli voit käyttää niissä niin pysty- kuin vaakakuvia. Monet valikoiman kehyksistä on varustettu sekä seinätelineellä että jaloilla, joten voit ripustaa ne seinälle tai asettaa ne esimerkiksi hyllylle tai pöydälle.

Tavoitteenamme on tarjota kaikille asiakkaille jotakin heidän makuunsa sopivaa, sillä meillä on suuri valikoima erilaisia tyylejä. Tavoitteenamme on jokaiselle jotakin, etsitpä sitten edullisia kehyksiä tai todella eksklusiivisia kehyksiä.