Ladataan, ole hyv ja odota...

Kehys - 30x40 cm

Täältä löydät laajan valikoiman kehyksiä kuville koossa 30x40 cm. Käytä valikkoa alla löytääksesi juuri haluamasi kehyksen.

225 Tuotetta
Nytt 1 - 60 / 225 tuotetta
 

Kehykset ja taulukehykset koossa 30 * 40 cm

Kehys 30x40 cmMeillä on kaikilla omat suosikkikuvamme, joihin haluamme mielellämme käyttää kehyksiä, olivat ne sitten suuria tai pieniä kuvia. Löytäessäsi kuvallesi juuri oikean 30x40 cm kehyksen, siitä tulee kuin onnellinen avioliitto. Mitä me tällä tarkoitamme? Sitä, että yhdistämisen ansiosta kahdesta osasta tulee huomattavasti paremmin toimiva kokonaisuus. Melko romanttista, vai kuinka?

Sisustuksessa on paljolti kysymys siitä, että saadaan useita erilaisia asioita yhdistettyä hyväksi kokonaisuudeksi. Se ilo, jonka tunnet onnistuttuasi luomaan hyvän kokonaisuuden useilla eri sisustusyksityiskohdilla, on ihanaa. Tämän tietävät kaikki, jotka ovat joskus onnistuneet hyvin tässä! Olipa sitten kyseessä 30x40 cm kehysten sovittaminen yhteen sopivankokoisten kuvien kanssa, verhojen ja sohvan sovittaminen yhteen tai mitä tahansa muuta,onni on täydellinen kun se onnistuu hyvin.

Esineiden ja asioiden värit, tyyli ja koko ovat tärkeitä tekijöitä, kun ne yhdistellään kokonaisuudeksi, jonka halutaan toimivan hyvin sisustuksessa. Juuri sellainen asia kuin 30x40 cm kehykset on oikein hyvä koko, joka sopii kaikentyyppisiin kodin huoneisiin. Sinun tarvitsee vain sijoittaa suosikkikuvasi 30x40 cm kehykseen ja sitten asettaa kehys johonkin tai ripustaa sen seinälle!

30x40 cm kokoiseen kehykseen on erityisen hauskaa etsiä hienoja kuvia, sillä se on kätevä koko, johon monet kuvat saattavat sopia hyvin. Jos sinulla on hieman isompi kuva kuin mikä sopii 30x40 cm kehykseen, voit kääntää hieman reunoja tai vastaavaa, sillä lopputulos on tyylikkäämpi kuin liian suuren kehyksen käyttäminen. Tietysti liian suurtakin kehystä voidaan käyttää, jos asiaa ei saada onnistumaan muulla tavoin. Tässä tapauksessa voit esimerkiksi laittaa hienoa paperia tai muuta vastaavaa kuvan taakse saadaksesi sen näyttämään paremmalta kehyksessä. Toisin sanoen, voit saada kaikki kuvat sopimaan 30x40 cm kehyksiin!

Koska myymme erikokoisia julisteita, muun muassa juuri koossa 30x40 cm, löytyy meiltä aina kaunis kuva, jonka voit sijoittaa meiltä löytämääsi kehykseen! Voit ongelmitta ostaa meiltä sekä julisteen että kehyksen kokoa 30x40 cm ja yhdistää nämä kaksi heti toimituksen tultua perille!

Täältä löydät kehyksemme koossa 30x40 cm. Nämä kehykset ovat suorakaiteen muotoisia ja ovat kuvasuhteessa 3:4. Näin ollen ne soveltuvat käytettäväksi sekä pysty- että vaaka-asennossa, mikä on ihanteellista niille, jotka haluavat tehdä omia yksilöllisiä valokuvaseiniä erilaisissa tyylikkäissä muodoissa. Valikoimistamme löytyy useita kehyksiä monissa eri tyyleissä, mutta monet niistä sopivat yhteen.

Kun etsit kehystä kuvalle, jonka mitat ovat 40x30 cm, uskomme, että sinun kannattaa tutustua meidän valikoimaamme yläpuolella. Meiltä jokainen voi löytää haluamansa. Meillä on täydellisiä kuvakehyksiä kaikenlaisiin koteihin ja lisäksi todella hyvään hintaan. Halusitpa huomaamattoman tavallisen kuvakehyksen tai tyylikkään värikkään kehyksen, löydät sen meiltä.