Ladataan, ole hyv ja odota...

Varastontyhjennys! Tee löytöjä! »

Kehys - 33x95 cm


Kuvakehykset & taulunkehykset koossa 33 * 95 cm

Tänne olemme koonneet valokuvakehykset, jotka sopivat 33x95 cm kokoisille kuville. Nämä isommat kehykset sopivat tilanteeseen, jossa haluat luoda oman, henkilökohtaisen valokuvakollaasin käyttäen monia pienempiä, erikokoisia kuvia. Oheistarvikkeena löytyy hienoja aukkopahveja, jotka sopivat tämänkokoisille kehyksille. Meiltä löydät sekä elegantteja että tyylikkäitä kehyksiä jotka sopivat täydellisesti sisustuselementeiksi seinällesi. Kehyksiämme voi käyttää sekä vaakatasossa että pystyasennossa. Vain mielikuvitus asettaa rajat sille mitä voit tehdä!

Löydät valikoimastamme perinteisiä valkoisia ja mustia kehyksiä. Kaikki tämän luokan kehykset sopivat erinomaisesti koon 95x33 cm kuviin. Mutta, kuten sanottu, niitä voidaan käyttää myös kuvakoosteen tekemiseen. Suurehkoissa kehyksissä on monia valinnan mahdollisuuksia, ja juuri näitä kehyksiä voidaan käyttää sekä pysty-, että vaakasuunnassa. Voit päättää kehysten käyttötavasta täysin kuvasi aiheen mukaan, ja sen mukaan mikä mielestäsi sopii sisustukseesi parhaiten.

Oikeiden kuvien avulla voit luoda täydellisen taideteoksen, ja oikeiden kehysten avulla oikean tunnelman. Löydä meiltä tyylikkäät kuvakehykset, ota esiin luova puolesi, ja luo oma pieni kuvakoosteesi!