Ladataan, ole hyv ja odota...

-40% mustavalkoisista julisteista! Alennuskoodi 'POSTER40' »

-40% mustavalkoisista julisteista! Alennuskoodi 'POSTER40' Tee löytöjä»

Kehys - 40x60 cm

Täältä löydät kaikki valokuvakehyksemme, jotka sopivat 40x60 cm kokoisille kuville. Meiltä löydät kehyksiä, jotka voi ripustaa seinälle sekä asettaa esimerkiksi pöydälle. Etsit sitten kehystä pysty- tai vaakakuvallle, löydät meiltä etsimäsi. Vieritä sivua alaspäin ja löydä kehyksesi!

Nytt 1 - 60 / 114 tuotetta
Nytt 1 - 60 / 114 tuotetta

Valokuvakehykset & taulunkehykset koossa 40 * 60 cm

Tähän kategoriaan keräsimme koon 40x60 cm kuvakehykset. Näiden kehyksien kuvasuhde on 2:3, ja niitä voidaan käyttää sekä vaaka-, että pystysuunnassa. Voit siis käyttää niitä sekä vaakatasossa, että pystyssä olevissa kuvissa. Tämän mallin suurehkot kehykset sopivat erinomaisesti erityistilanteissa otettuihin kuviin, kuten häät ja lomamatkat.

Löydät meiltä etsimäsi huolimatta siitä, onko se yksinkertainen, huomiota herättämätön kehys, vai värikäs kehys, jossa on enemmän yksityiskohtia. Meillä on jotakin jokaiseen makuun, ja takaamme, että löydät valikoimastamme juuri sinun kotiisi sopivat kehykset. Monissa koon 60x40 cm kehyksissämme on sekä seinäkiinnitys, että tukijalka. Siksi voit ripustaa ne seinälle tai laittaa ne esim. lahjaan tai pöydälle. Tutki yllä olevaa suurta tarjontaamme ja löydä suosikkisi jo tänään!