Ladataan, ole hyv ja odota...

-40% mustavalkoisista julisteista! Alennuskoodi 'POSTER40' »

-40% mustavalkoisista julisteista! Alennuskoodi 'POSTER40' Tee löytöjä»

Kehys - 42x59,4 cm (A2)

Täältä löydät valokuvakehyksiä, jotka sopivat A2-kokoisille kuville, mikä tarkoittaa 42x59,4 cm kokoisia kuvia. Nämä kehykset sopivat erinomaisesti seinälle ripustamiseen, ja monet voi ripustaa sekä pysty- että vaakasuunnassa. Kehystä kauniit kuvasi eleganteilla kehyksillämme. Selaa valikoimaa ja löydä makusi mukaiset kuvakehykset.

Kuvakehykset & taulunkehykset koossa 42 * 59,4 cm

Tähän kokosimme kaikki tyylikkäät, koon 42x59,4 cm suorakulmaiset kehyksemme. Näiden kehysten kuvasuhde on 7:10 ja ne sopivat A2- mallin kuviin. A2- kehyksemme sopivat täydellisesti sinulle, joka olet etsimässä sekä vaaka-, että pystysuunnassa käytettäviä kehyksiä. Useimmissa kehyksissä olevan tukijalan ja seinäkiinnityksen ansiosta voit myös valita, haluatko ripustaa kuvasi seinälle vai asettaa seisomaan huonekalun päälle.

Kehykset 59,4x42 cm kuvakoossa sopivat täydellisesti sinulle, joka haluat asettaa esiin suosikkihetkesi ja kehystää ne hieman suurempaan malliin. Yllä olevasta valikoimasta löydät suuren tarjonnan erivärisiä, yksinkertaisia ja erityisempiä kehysmalleja. Keräsimme tarjontaamme useita erilaisia tyylejä ja eri materiaaleista tehtyjä kehyksiä, jotta kaikki voisivat löytää meiltä etsimänsä. Tutki toki yllä olevia vaihtoehtoja ja löydä juuri sinun makuusi sopivat kehykset.