Ladataan, ole hyv ja odota...

Kehystetty kuva - saa kuvasi juuri niin kuin haluat! Kehykset »

Kehys - 50x56 cm

Tästä löydät valikoimamme tyylikkäät kehykset mitoissa 50x56 cm. Koska pyrimme jatkuvasti laajentamaan valikoimaamme uusilla, hienoilla tuotteilla, kategoriamme kasvavat silloin tällöin. Etsitkö yllä olevilla mitoilla tietyn mallisia kehyksiä, joita et voi löytää täältä? Älä epäröi ottaa yhteyttä osaavaan asiakaspalveluumme, jotta voimme yrittää auttaa sinua!

Älä unohda, että meiltä voit aina löytää paspartuurin täydentämään kehyksiäsi, riippumatta siitä, missä värissä sen haluat.

Löydä hienot kehykset kokoa 50x56!

Laita haluamasi motiivi suositun valokuvan tai hienon julisteen muodossa sopiviin valokuvakehyksiin - erinomainen tapa korostaa sekä väriä että muotoa. Sen, mikä kehysten muotoilu sopii parhaiten juuri sinun kotiisi, tiedät vain sinä, mutta tietysti on olemassa joitakin helppoja suuntaviivoja, joita voit noudattaa, ja jotka toimivat aina. Mustat tai valkoiset kehykset on esimerkiksi erittäin helppo sovittaa yhteen sekä taulun aiheen että huoneen sisustuksen kanssa. Jos kuvassasi on tumma tausta, valitse valkoiset kehykset ja päinvastoin, parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Joissakin tapauksissa valkoiset kehykset saattavat kuitenkin yhdessä motiivin valkoisen taustan kanssa luoda ilmavan ja hieman jännittävän tunteen.

 

Seuraava vaihe on sovittaa kotisi sisustuksesta löytyvä puulaji yhteen samansävyisten puukehysten kanssa. Puukehykset ja muut puiset yksityiskohdat ovat erittäin hienoja yhdessä esimerkiksi ruohonvihreän, sammaleenvihreän, merensinisen tai vaaleansinisen kanssa – ne ovat värejä, joita löydät taivaalta ja kasvillisuudesta!

 

Halutessasi luoda tauluja, jotka herättävät erityisen paljon huomiota, voit käyttää hopeaa, kultaa tai jotain hienoa väriä. Yhdistä hopea kylmiin sävyihin, kulta lämpimiin sävyihin ja värikäs vaihtoehto saman väriskaalan väreihin.