Ladataan, ole hyv ja odota...

Weekend Deal - julisteita! Osta 3 maksa 2 - tarjoamme halvimman. Koskee kaikkia julisteita »

Kehys - 50x70 cm

Tänne olemme koonneet kaikki valokuvakehyksemme jotka sopivat 50x70 cm kokoisille kuville. Meillä on suuri valikoima monenmallisia ja -värisiä kehyksiä. Etsitkö yksinkertaisen tyylikästä kehystä perhekuvalle vai romanttista kehystä hääkuvalle? Meiltä löytyy kuvakehykset kaikille! Vilkaise valikoimaamme alapuolella ja jä löydä etsimäsi.

Nytt 1 - 60 / 219 tuotetta
Nytt 1 - 60 / 219 tuotetta

Kehykset ja taulukehykset 70 * 50 cm

Täältä löydät tyylikkäitä suorakaiteen muotoisia kehyksiä, jotka sopivat kuville kooltaan 50x70 cm. Näitä kehyksiä voidaan käyttää sekä vaaka- että pystyasennossa, jolloin voit laittaa niihin niin pysty- kuin vaakakuvia. Kuvasuhde näissä kehyksissä on 7:10. Selvittääksesi tietyn kehyksen ominaisuuksia, sinun tarvitsee vain klikata sitä. Voit löytää tietoja esimerkiksi, onko kehyksessä seinäkiinnike, jotta se voidaan ripustaa seinälle tai tukijalka niin, että se voidaan sijoittaa senkille tai hyllylle.

Meidän kehyksiämme kuvakoossa 70x50 cm on saatavana useissa eri malleissa. Me tarjoamme suuren valikoiman kaikkia kuvan leveyksiä. Suuremmat valokuvakehykset, jotka löydät tästä kategoriasta, sopivat täydellisesti yhdessä upeiden kehysten kanssa, jotka löydät tietenkin myös meiltä. Rullaa ylös ja tutustu valikoimaan ja varmista, että löydät, mitä etsit! Meillä on jotakin jokaiseen makuun.