Ladataan, ole hyv ja odota...

Kehys - 50x70 cm

50x70 cm on meidän suosituin kehyskoko, joka on mielestämme kivaa. Valikoimastamme löytyy kaikkea kauniista kultakehyksistä ohuisiin mustiin kehyksiin.

180 Tuotetta
Nytt 1 - 60 / 180 tuotetta
 

Kehykset ja taulukehykset 70 * 50 cm

Kehys 50x70 cmTänään voit löytää suuria määriä hauskoja julisteita, kuvia, kehyksiä j.n.e. Katso vaikka meidän valikoimaamme, meillähän on vaikka mitä tarjolla! Pidämme erityisesti kehyksistä koossa 50x70, sillä kehyksellä siinä koossa tiedät että saat oikein hyvän kehyksen suosikkikuvillesi!

Tänä päivänä on tunnetusti halvempaa shoppailla kuin ennen. Tämä on johtanut siihen että ostamme enemmän juttuja, ja sehän on kivaa! Vaikka tililtä ei löytyisikään mitään mahtisummaa, pääsee kuitenkin piristämään kotiaan. Pari uutta 50x70 kehystä voi aina hankkia ilman että jää matti kukkaroon! Katso itse tuotteidemme seasta niin näet että se on 110% totta!

On mahtavaa, että voit tehdä kodistasi hieman tyylikkäämmän pelkästään kauniilla kuvalla sopivalla kehyksellä, se tekee suuren eron! Et ehkä ajattele, että jotain niin "pientä" kuin kehys mitoissa 50x70 cm, voi saada koko huoneen tuntumaan tyylikkäältä ja uudemmalta? Ajattele uudestaan! Hyvä kehys tekee mistä huoneesta tahansa kuin uuden!

Useimmilla on tänään hieman halvempia kehyksiä, julisteita, tyynyjä, verhoja jne ja vaihtavat usein. Ennen ostettiin yhden kehyksen esim. koossa 50x70, ja sitä pidettiin aina. Tänään taas vaihdamme sekä kehyksiä koossa 50x70 että muissa kooissa ja muutakin ajoittain. Siksi on tärkeää että on tyylikkäitä kehyksiä hyvään hintaan. Tässähän me astumme kuvaan hienoilla tuotteillamme!

On erittäin tyylikästä sekoittaa monta erikokoista kehystä, joten sinun ei tarvitse ostaa paljon uutta vain koska haluat kehyksen koossa 50x70! Voit vain sekoittaa sen muiden kokojen sekaan. Siitä tulee super tyylikästä!

Tyhjien seinien sijaan, olemme sitä mieltä että sinun pitäisi luoda jotain hienoa suurilla tauluilla koossa 50x70 cm, joko omilla kuvilla tai valmiilla julisteilla. Tyylikäs tauluseinä 50x70 cm kehyksillä ja kauniilla kuvilla ei koskaan osu väärään olohuoneessa tai makuuhuoneessa. Tyylikkäiden kehysten lisäksi meillä on laaja valikoima julisteita, ja tietysti myös autamme sinua tekemään sopivia suurennoksia hienoimmista kuvistasi.

Täältä löydät tyylikkäitä suorakaiteen muotoisia kehyksiä, jotka sopivat kuville kooltaan 50x70 cm. Näitä kehyksiä voidaan käyttää sekä vaaka- että pystyasennossa, jolloin voit laittaa niihin niin pysty- kuin vaakakuvia. Kuvasuhde näissä kehyksissä on 7:10. Selvittääksesi tietyn kehyksen ominaisuuksia, sinun tarvitsee vain klikata sitä. Voit löytää tietoja esimerkiksi, onko kehyksessä seinäkiinnike, jotta se voidaan ripustaa seinälle tai tukijalka niin, että se voidaan sijoittaa senkille tai hyllylle.

Meidän kehyksiämme kuvakoossa 70x50 cm on saatavana useissa eri malleissa. Me tarjoamme suuren valikoiman kaikkia kuvan leveyksiä. Suuremmat valokuvakehykset, jotka löydät tästä kategoriasta, sopivat täydellisesti yhdessä upeiden kehysten kanssa, jotka löydät tietenkin myös meiltä. Rullaa ylös ja tutustu valikoimaan ja varmista, että löydät, mitä etsit! Meillä on jotakin jokaiseen makuun.