Ladataan, ole hyv ja odota...

-40% mustavalkoisista julisteista! Alennuskoodi 'POSTER40' »

-40% mustavalkoisista julisteista! Alennuskoodi 'POSTER40' Tee löytöjä»

Kehys - 50x75 cm

Tänne olemme koonneet valokuvakehykset, jotka sopivat 50x75 cm kokoisille kuville. Meiltä löydät kuvakehykset, joita voi käyttää sekä pystyasennossa että vaakatasossa. Suurikokoinen, elegantti kehys on täydellinen sisustusyksityiskohta kodissasi. Valikoimistamme löytyvä erinomainen tarjonta takaa, että löydät etsimäsi. Selaa alaspäin ja löydä valokuvakehyksesi meiltä!

Kuvakehykset & taulunkehykset koossa 50 * 75 cm

Olet löytänyt oikean paikan, jos olet etsimässä kehyksiä suurehkolle kuvalle tai kehyksiä, joihin voit yhdistää kuvasi ja tyylikkään paspatuurin. Kokosimme nimittäin tähän luokkaan kaikki koon 50x75 cm kuviin sopivat kehykset. Näiden kuvakehysten kuvasuhde on 2:3, ja niitä voidaan käyttää sekä vaaka-, että pystysuunnassa olevissa kuvissa. Monissa niistä on sekä seinäkiinnitys, että tukijalka, mistä johtuen voit valita haluatko ne roikkumaan seinälle vai seisomaan hyllyn tai pöydän päälle.

Löydät valikoimastamme suuren määrän koon 75x50 cm kuviin sopivia kehyksiä. Sinun on helppo löytää juuri omaan kotiisi sopivat kehykset, koska meillä on monia eri tyylejä. Meillä on etsimäsi, oli se sitten todella yksinkertainen kuvakehys tai jokin ylellisempi malli. Pyöräytä ylöspäin ja löydä täydelliset kehykset kotiisi meiltä!