Ladataan, ole hyv ja odota...

Kehys - 70x100 cm

Yksi meidän suosituimpia kehyskokoja on 70x100 cm jonka löydät täältä. Täydellinen sekä suurennoksille että julisteille suureen olohuoneeseen tai kokoushuoneeseen.

89 Tuotetta
Nytt 1 - 60 / 89 tuotetta
 

Kehykset ja taulukehykset koossa 70 * 100 cm

Kehys 70x100 cmEikö meiltä olekin helppo löytää kotiisi sopiva kehys? Vai mitä olet mieltä tutustuttuasi valikoimaamme? Valikoimastamme löytyy todella jotakin jokaiseen makuun, minkäansiosta olemme varmoja siitä, että juuri SINÄ olet löytänyt mieleisesi kehyksen, joka on kooltaan 70x100 cm!

Oletko kenties löytänyt useamman kuin yhden samankokoisen suosikin? Ei hätää! Lopputulos on tyylikäs, kun sijoitat kaksi 70x100 cm kokoista kehystä vierekkäin samalle seinälle! Jos et ole vielä testannut, tee se! Toki on kaunista antaa yhden 70x100 cm kokoisen kehyksen saada osakseen kaikki huomio, mutta on myös erittäin upeaasijoittaa useampi70x100 cm koon kehysseinälle sopusoinnussa keskenään antamaan uutta vaikutelmaa!

Koska meillä on niin monia eri kehystyylejä, voit helposti löytäätuotteidemme joukosta oikean kehyksen oikeaan huoneeseen. Et välttämättä halua täsmälleen samaa tyyliä joka huoneeseen, vaan haluat ehkä murtaa tyyliä jollain modernilla, tai jollain, joka tuntuu hieman vintage-tyyliseltä. Meiltä löytyykin 70x100 cm koossa sekä moderneja että vintage-inspiroituja kehyksiä, joiden avulla voimme auttaa sinua piristämään kotiasi, mihin tyyliin sitten haluatkin tähdätä!

Meidän mielestämme kaikki kehyksemme, koosta riippumatta, sopivat erittäin hyvin yhteen samankokoisten julisteidemme kanssa. Jos mielesi tekee hieman piristää kotiasi sekä uusilla kehyksillä että uusilla kuvilla, me olemme ihanteellinen vaihtoehto! Tutustu koko valikoimaamme löytääksesi juuri sinullesopivat tuotteet!

Haluamme rohkaista teitä asiakkaitamme uskaltamaan kotonannehiemanenemmän sekä hyödyntämään kaikkia hauskoja, kauniita, trendikkäitä ja ihania julisteita ja kehyksiä. Muistathan, että kuva 70x100 cm koon kehyksessä antaa ihanan vaikutelman, joten anna 70x100 cm kehystesi puhua puolestaan, antaen niille omat paikkansa kodissasi. Kun näet, mitä nämä kehykset voivat saada aikaan huoneen tason nostamiseksi, tulet palaamaan luoksemme ostaaksesi lisää, uskallamme luvata sen!

Etsitkö todella suuria kehyksiä? Siinä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan. Tästä kategoriasta löydät nimittäin meidän suurimmat suorakulmaiset valokuvakehyksemme. Nämä kehykset sopivat jopa kuville koossa 70x100 cm ja ovat kuvasuhteessa 7:10. Suurikokoiset kehykset ovat täydellinen sisustuselementti olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Kehystä suosikkikuvasi mukavalla kehyksellä tai luo ainutlaatuinen kollaasi suosikkihetkistäsi.

Kehyksiä koossa 100x70 cm voi käyttää sekä pysty- että vaakasuorassa. Ne sopivat koristeeksi tyhjälle seinälle, mutta ne voi asetella myös esimerkiksi hyllylle tai senkille. Monet niistä omaavat nimittäin molemmat sekä seinäkiinnikkeen että tukijalan. Valikoimistamme löydät kuvakehyksiä erilaisissa malleissa, joiden toivomme helpottavan oikean kehyksen etsintää. Tutustu kehyksiin ja löydä suosikkisi! Meillä on jotakin jokaisen makuun.