Ladataan, ole hyv ja odota...

-40% mustavalkoisista julisteista! Alennuskoodi 'POSTER40' »

-40% mustavalkoisista julisteista! Alennuskoodi 'POSTER40' Tee löytöjä»

Kehys - 70x94 cm

Meiltä löydät aina etsimäsi kehykset, toiveistasi riippumatta. Juuri tästä syystä meillä on tietysti valikoimassamme myös kehyksiä epätavallisessa 70x94 cm koossa. Käytä hetki aikaa valitaksesi ne kehykset, jotka sopivat parhaiten taulusi motiiviin ja käyttötarkoitukseen, jotta voit olla varma, että tulet olemaan tyytyväinen valmiiseen tauluun.

Kaipaatko jotain tiettyä muotoilua tai onko sinulla jotain kysyttävää? Älä epäröi ottaa yhteyttä osaavaan asiakaspalveluumme, autamme sinua mielellämme. Muista, että löydät kaikkiin kehyksiimme myös paspartuureja, jotka sekä suojaavat että korostavat kuvaasi.

Löydä oikeat kehykset koossa 70x94!

Suurennettua valokuvaa tai tyylikästä julistetta voidaan korostaa monella eri tavalla. Voit esimerkiksi ripustaa haluamasi aiheen washiteipin avulla, sijoittaa sen julisteripustimeen tai tehdä kuten vanhaan hyvään aikaan ja käyttää tyylikkäitä taulunkehyksiä. Viimeksi mainitussa on se etu, että kehyksen lasi myös suojaa kuvaa. Käyttämällä hapotonta takaosaa ja paspartuuria (tarvittaessa) voit näin ollen olla varma siitä, ettei kuva vahingoitu ja että se kestää vuosia eteenpäin.

Halutessasi kehystää valokuvan, sinun kannattaa ajatella, että siinä tulisi olla mattapinta, joka ei tartu lasiin. Tarttumista voi ehkäistä vielä lisää käyttämällä jotain paspartuureistamme. Löydät meiltä tietysti useita erivärisiä paspartuureja kehyksiisi, joiden koko on 70x94 cm, kuten muunkin kokoisiin kehyksiin.

Mikä väri ja mikä muoto sinun sitten tulisi valita taulunkehyksille? Ensinnäkin kehysten tulisi sopia yhteen motiivin kanssa ja toiseksi voit sovittaa kehykset huoneen sisustukseen. Tällä keinoin on suhteellisen helppo löytää kotoa paikka, johon koko taulu sulautuu hienosti, edellyttäen, ettet ole valinnut erittäin epätavallista väriä tai muotoilua. Jos näin on, pääset pitkälle seuraamalla vaistoasi sekä kysymällä itseltäsi, minkä ratkaisun kanssa uskot viihtyväsi.