Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 79 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

-40% henkilökohtaisista julisteista koodilla CUSTOM40

Trendikkäät taulut netistä

Tervetuloa BGA:lle! Jos meidän tavoin rakastat kaikkea kuviin liittyvää, olet oikeassa paikassa. Laajasta valikoimastamme löydät yli 10 000 tuotetta, kuten albumeita, valokuvakehyksiä ja paspatuureja. Meillä on myös laaja valikoima julisteita ja peilejä. Kaikki tuotteet löytyvät verkkokaupastamme.

Ei ainoastaan kehyksiä ja albumeja

Me BGA:lla rakastamme kuvia ja siksi etsimmekin älykkäitä ratkaisuja esitellä ja säilyttää niitä. Haluamme jakaa kanssanne tämän intohimomme ja koota hämmästyttävän valikoiman tyylikkäitä ja laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan. Keskitymme pääosin valokuva-albumeihin ja valokuvakehyksiin ja tarjoamme niitä laajan valikoiman eri tyyleissä. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle jotain mieleistä, ja siksi meillä onkin erittäin monipuolinen valikoima.

Etsitpä jotain joko itsellesi tai lahjaksi jollekulle toiselle, löydät sen meiltä. Olitpa etsimässä jotain hyvin yksinkertaista tai sitten yksityiskohtaisempaa, löydät sen valikoimastamme. Meillä on kaikkea! Isoa ja pientä, yksinkertaista ja yksityiskohtaista. Valikoimastamme löydät kaiken suloisista magneettikehyksistä julisteille sopiviin, todella suuriin kehyksiin. Valokuva-albumivalikoimamme koostuu mini-albumeista, joihin mahtuu noin 20-40 kuvaa ja isommista albumeista, joihin mahtuu jopa 500 kuvaa. Voit myös valita taskullisia albumeita ja albumin lehtiä. Haluatko nopeasti täytettävän albumin vai haluatko luoda persoonallisen albumin? Valinta on sinun!

Voit valita useista eri kategorioista. Meiltä saat niin kaste- kuin ystävänpäivälahjoja, mutta myös lomakuva-albumeita ja tyylikkäitä kollaasialbumeita. Kehysten ja albumien lisäksi löydät laajan valikoiman käytännöllisiä lisävarusteita, joita saatat tarvita askarrellessasi kuvien kanssa. Lisätarvikekategoriasta löydät kaikenlaisia kyniä ja albumitaskuja sekä valokuvakulmia. Vasemmalta löytyvä valikko helpottaa tuotteiden etsintää.

Meiltä on mahdollista tilata myös tulosteita ja kuvasuurennoksia. Kaikki suurennetut kuvat tarkastetaan manuaalisesti laadun varmistamiseksi, jotta kuva näyttäisi mahdollisimman hyvältä. Ostaessasi kehyksiä ja tilatessasi kopioita kuvistasi samaan aikaan, tarjoamme aina kuvien asennuksen suoraan kehyksiin niin halutessasi. Kauniiden kehysten lisäksi voit ostaa myös aukkopahvit.

Meiltä löydät Suomen suurimman valokuvatuotteiden valikoiman ja toivommekin, että löydät etsimäsi! Tervetuloa!