Ladataan, ole hyvä ja odota...

Varastontyhjennys! Tee löytöjä! »

Elokuvajulisteet & Pelijulisteet

Eikö olekin ihanaa, että sinulla on mahdollisuus paeta mielikuvitusmaailmaan aina, kun vain haluat? Kun sataa ja tuuli ujeltaa ikkunan takana, voit nauttia mukavasta elokuvasta tai jännittävästä pelistä ja unohtaa ympäristön hetkeksi. Täältä löydät tyylikkään elokuva-aiheisten, tv-pelien ja tietokonepelien aiheisten julisteiden valikoimamme. Sillä ei ole väliä, oletko Star Wars -nörtti, Call of Duty -ekspertti tai Frozen-fani - meillä on sopiva aihe juuri sinulle!

Elokuva- tai pelijuliste kertoo paljon henkilöstä, joka haluaa laittaa sen seinälleen, niin että valitse sellainen, josta varmasti pidät. Pienokaiset pitävät erittäin paljon näistä elokuva- ja pelijulisteista, sillä heillä on kyky rakastua täydellisesti pelin tai elokuvan roolihahmoon. Sen lisäksi hienoista aiheista tulee kodikkaita tekijöitä lastenhuoneen seinälle.

Etkö löydä etsimääsi elokuva- tai pelijulistetta? Älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme! Meille on tärkeää, että sinua asiakkaana palvellaan henkilökohtaisesti ja olet erittäin tyytyväinen ostokseesi.

Julisteet peli- ja elokuva-aiheilla

Jos ei tarina valloita sinua, niin se on sitten ihana grafiikka tai mukava tunne, jota ei voi oikein selittää. Jos jokin erityinen elokuva tai peli merkitsee oikein paljon sinulle, suosittelemme koristelemaan kotisi seinät aiheeseen sopivilla ihanilla julisteilla. Elokuva- ja peliposterit sopivat takuulla hienosti yhteen aiheeseen sopivan kehyksen kanssa. Jos haluat tehdä seinäkoristelun erikoisen tyylikkääksi, lisäät siihen paspatuuri-kehyksen, joka lisäksi korostaa aihetta ja suojaa kulumiselta.

Elokuvajulisteiden ja pelijulisteiden valikoimastamme löydät hahmot mittaamattoman suositusta Disney-elokuvasta Frozen. Anna, Elsa, Olof, Kristoffer, Hans ja Sven – kaikki löytyvät koristamaan seinääsi! Oletko ihastunut suloisiin, keltaisiin minioneihin, jotka aina keksivät uusia ilkeyksiä? Jos, niin meillä on paljon hauskoja minion-aiheisia elokuvajulisteita. Jos olet aito Star Wars -fani, löydät meiltä tietenkin myös useita erilaisia Star Wars -aiheisia elokuvajulisteita. Kuten kaikki hyvin tiedämme, sopivat nämä yhtä hyvin niin lasten tai teini-ikäisen huoneeseen kuin poikamiesasuntoonkin. Jos haluat pelitunnetta seinälle, voimme tarjota esimerkiksi tyylikkäitä suositun Call of Duty -pelin pelijulisteita. Klassisista tauluista, joilla voi tehdä vaikutuksen ystäviin, meiltä löytyy oikein hienot elokuva-aiheiset patenttipiirrokset. Nämä elokuvaposterit esittävät hahmoja, kuten esimerkiksi klassinen Betty Boop, robotit C-3PO ja R2-D2, söpö Kermit-sammakko ja meidän kaikkien Mikki Hiiri.

Pystyäksemme tarjoamaan sinun valittavaksesi paljon eri kokoisia julisteita painamme useat niistä omassa painostudiossamme. Nämä tulosteet painamme aina FSC-sertifioidulle paperille. Kun paperi on FCS-sertifioitua, se tarkoittaa, että se on kestävän metsätalouden tuottamaa, jossa otetaan huomioon ympäristö, ihmiset ja taloudellisuus. Toinen etu omasta tuotannostamme on, ettei julisteita tarvitse kuljettaa turhaan, mikä myös vähentää ympäristön kuormitusta.