Ladataan, ole hyv ja odota...

Kehystetty kuva - saa kuvasi juuri niin kuin haluat! Kehykset »

Valokuva-albumi - Liimaa itse

Täältä löydät valokuva-albumimme, joihin voit liimata kuvat oman mielesi mukaan. Valikoimasta löytyy albumeita useassa hintaluokassa, mallissa ja koossa, jotta löytäisit juuri sinulle sopivimman albumin. Löydät albumeita aina 12-sivuisesta 100-sivuisiin asti. Albumeihin voi liimailla tarroja tai valokuvakulmia.

Nytt 1 - 60 / 365 tuotetta
Nytt 1 - 60 / 365 tuotetta

Ole persoonallinen kiinnittäessäsi kuvia albumiin

Täältä löydät laajan valikoiman valokuva-albumeita, joihin voi itse liimata kuvia. Meillä on kaikkea pienistä vain kymmenkunta sivun albumeista suuriin albumeihin, joissa on jopa sata sivua. Albumit voivat olla joko valkoisia, mustia tai beigejä. Albumin väri vaihtelee paljon laajemmassa mittakaavassa. Meillä on kaikkea yksinkertaisista yksivärisistä albumeista kauniisti kuvioituihin valokuva-albumeihin. Riippumatta siitä, mitä etsit, löydät sen meiltä. Voimme tarjota jotain jokaiseen makuun. Kaikki albumit ovat hapottomia, mikä edistää valokuvien kestävyyttä.

On olemassa monia etuja valita valokuva-albumi, johon liitetään itse kuvia. Ensinnäkin se, että saat mahdollisuuden tuoda esille luovan puolesi. Toiseksi se antaa sinulle mahdollisuuden luoda ainutlaatuisen valokuva-albumin, jollaista ei ole kenelläkään muulla. Lisäksi albumissa on tilaa kirjoituksille ja muistiinpanoille, mitä ei yleensä ole muunlaisissa albumeissa. Albumilla, johon liität kuvia itse, voi luoda pieniä hauskoja kollaaseja ja kirjoittaa lyhyen kuvaava tarinan, joka helpottaa nuoruudenpäivien muistelua.

Kuva-albumit, jotka kuuluvat tähän kategoriaan, toimivat hienosti lahjana ystäville, kumppaneille tai perheenjäsenille. Tuo esiin luovuutesi ja luo henkilökohtainen albumi täyttämällä se kauniilla kuvilla ja teksteillä ennen kuin annat sen pois. Tämäntyyppinen lahja on selvästi yksi parhaista! Kuten sanotaan, kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Selaa valikoimaamme ja löydä albumi, joka sopii juuri sinulle! Meidän laajasta valikoimastamme jokainen voi löytää jotakin, mistä pitää.