Ladataan, ole hyvä ja odota...

Varastontyhjennys! Tee löytöjä! »

Kartat & kaupungit - Julisteet vaeltajalle

Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme karttoja, liikennelinjoja ja kauniita kaupunkien ääriviivoja kuvaaviin julisteisiin! Kaikki aiheet ovat huolellisesti suunniteltuja ja modernisti muotoiltuja, sopien tyylikkääseen sisustukseen. Aidolle kulkurille tämä tuoteryhmä on oikea unelma ja toivomme, että pysähdyt ja valitset uudet kaupunki- ja maailmajulisteesi harkiten. Valikoimasta löydät sekä mustavalkoisia että pastellinvärisiä ja värikkäitä aiheita. Jos haluat koota täydellisen taulun, suosittelemme sinua valitsemaan kehyksen, jonka väri sopii ensinnäkin tulosteen väreihin ja toiseksi hyvin yhteen muun sisustuksesi kanssa.

Onko sinulla kysymyksiä? Älä epäröi ottaa yhteyttä osaavaan asiakaspalveluumme! Meille on tärkeää, että sinua asiakkaana palvellaan henkilökohtaisesti ja olet erittäin tyytyväinen ostokseesi.

Näyttää 1 - 60 / 320 tuotetta
Näyttää 1 - 60 / 320 tuotetta

Ihana maailmankartta tai kaupunkiaiheinen taulu

Taulu, jossa on aiheena kartta, pitää aina pintansa eikä ole koskaan vanhanaikainen. Se on usein helppo sijoittaa sopimaan yhteen muun kodinsisustuksen kanssa. Seinien koristaminen tauluilla tai kaupunkikuvilla inspiroi näkemään maailman ja tuntemaan kuin olisi matkalla johonkin. Meiltä löytyy useita malleja maailmankartoista, esimerkkinä puhutteleva sitaatit, kuten ”We are the world” tai ”You are my whole world”. Meillä on myös puhtaasti maailmankarttoja ilman sitaatteja, mikäli mieluimmin haluat sellaisen, ja voit myös valita eriväristen joukosta. Millaiselta kuulostaisi musta, vaaleanpunainen, vihreä, kullanvärinen tai harmaa maailmankartta? Haluatko modernimman näköisen kartan? Meiltä löytyy jännittäviä maailmankarttoja, joissa maat ovat rakennetut maan nimen mukaisilla teksteillä. Maailmankarttojen valikoimassa vaihtoehdot eivät lopu koskaan. Meiltä löytyy myös julistekarttoja, joissa on eri kaupunkeja.

Oletko jäänyt koukkuun johonkin erityiseen suurkaupunkiin? Onko New York suursuosikkisi? Tai ehkä Pariisi, Tukholma, Lontoo, Rooma tai Kööpenhamina? Täältä löydät karttajulisteita, joissa on maailman suosituimpia suurkaupunkeja. Julisteet ovat todella koristeellisia seinällä tai hyllyn päällä, mutta niiden avulla voi tulla kunnon ammattilaiseksi opettelemalla kadun nimiä ennen seuraavaa kaupunki vierailua varten! Julisteissa löytyy myös karttoja, joissa on useita ruotsalaisia kaupunkeja, kuten Lund, Umeå, Göteborg, Gävle, Borås, Uppsala, Örebro, Växjö, Södertälje, Karlstad jne. Haluatko mieluimmin taulun, jossa on todella upea kaupunkiaihe? Ei hätää! Upeissa canvastauluissamme on kuvia mm. kaupungeista, kuten New York, Lontoo ja Venetsia, tai muita kaupunki-aiheisia kuvia elegantein valokuvin. Upeita julisteitamme on valittavissa eri kokoisina ja niihin voi yhdistää yhtä upeita kehyksiä.