Ladataan, ole hyvä ja odota...

Varastontyhjennys! Tee löytöjä! »

Lasten taulut leikkisillä aiheilla

Kodikkaaksi sisustettu lastenhuone voi samaan aikaan innostaa lasta luovuuteen ja leikkisyyteen. Lapset ovat mielikuvituksellisia ja uteliaita luonteeltaan, ja heitä voi rohkaista leikkiin oman huoneen sisustuksella. Lastenjulisteidemme aiheet on suunniteltu tuomaan esiin leikkisyyttä ja saamaan ihanan lapsenomaista tunnelmaa huoneeseen. Täältä löydät kaikki julisteet, jotka sopivat suurisydämisille pikkuihmisille. Lasten julisteet sopivat ihanteellisesti kehyksiimme. Julisteet on suunniteltu eri ikäisille lapsille, joilla on erilaiset mielenkiinnon kohteet.

Näyttää 1 - 60 / 240 tuotetta
Näyttää 1 - 60 / 240 tuotetta

Taulut lastenhuoneeseen!

Tarvitseeko lastenhuone väriä? Oikeastaan ei ole mitään, mitä on pakko, kun kyseessä on lastenhuoneen sisustaminen. Tuo esiin oma leikkisä minäsi, ja kutsu mielellään lapsi mukaan, kun on lastenhuoneen sisustamisen aika. Värien kanssa työskenteleminen on antoisaa, ja saa aikaan ihanan tunteen lastenhuoneeseen, mutta tänä päivänä moni valitsee enemmän värittömän huoneen, jotta voi sen sijaan sisustaa erilaisilla yksityiskohdilla, kuten värikkäillä huonekaluilla, lisätarvikkeilla ja muilla sisustuselementeillä. Toiset haluavat täyttää huoneen eri väreillä, mutta kuten sanottu - mikään ei ole oikein eikä väärin. Kokeile eri vaihtoehtoja!

Taulujen käyttö sisustuksessa on aina hyvä asia. Käytä useita erilaisia aiheita luodaksesi tauluseinä, tai ripusta yksi taulu muiden yksityiskohtien viereen. Taululista, johon laittaa taulun, suosikkikirjan ja pienen pehmolelun tai ruukkukasvin, saa aikaan todella viihtyisän vaikutelman. Valikoimaamme kuuluu printtikuvia, joissa on lapsiaiheita, sekä värillisiä että mustavalkoisia, jotta voisit suunnitella lastenhuoneen juuri oman ja lapsesi mielen mukaan. Johonkin sopii hyvin mustavalkoinen taulu, kun taas toisinaan värikäs taulu sopii paremmin.

Meidän julisteitamme löytyy erimallisia ja -muotoisia. Tyyli, koko, väri, muoto ja julisteen sanoma on laaja. Olemme varmoja, että inspiroidut ja löydät jännittäviä aiheita valikoimistamme, riippumatta lastenhuoneeseesi tulevasta sisustustyylistä. Löydät leikkisiä pöllökuvia miellyttävissä pastelliväreissä tai mustavalkoisena, julisteita prinssi ja prinsessa teemoilla, leikkisän kuulakehyksen, tauluja moottoriajoneuvoja rakastavalle lapselle, tai julisteita, joissa on söpöjä eläimiä. Monet aiheista sopivat myös kodin muiden huoneiden sisustamiseen. Hae inspiraatiota selailemalla läpi ihania lastenhuoneeseen sopivia julisteitamme ja taulujamme!