Ladataan, ole hyv ja odota...

Adventti-diili! -30% kaikista mustavalkoisista julisteista - syötä koodi ”BW30” kassalla - Joulu 2017 toimitustietoja  -Klikkaa tästä-

Kehykset

Täältä löydät loistavan valikoiman erilaisia valokuvakehyksiä. Meiltä löytyy yhteensä yli 5500 tyylikästä kehystä, joten jokaiselle löytyy taatusti mieleinen. Kehyksiä on eri tyylisinä, värisinä ja kokoisina jotta löytäisit juuri itsellesi sopivat kehykset. Tyylikkään valokuvakehyksen avulla voit ripustaa kuvia seinälle tai sijoittaa ne hyllylle.

Nytt 1 - 60 / 5668 tuotetta
Nytt 1 - 60 / 5668 tuotetta

Löydä kehys suosikkikuvallesi

Kaipaatko uusia hienoja kuvakehyksiä? Löydät ne täältä. Meiltä löydät Suomen suurimman valikoiman kuva kehyksiä! Ei ole väliä, minkälaista kehystä etsit, mahdollisuudet löytää se meiltä, ovat erittäin hyvät. Meillä on kehyksiä kaikkina kokoina, eri väreissä ja malleissa, mikä mahdollistaa kaikille asiakkaille löytää jotain omaan makuunsa sopivaa. Mitat on määritelty kehyksissä ja kertovat kuvasuhteena, kuinka suurelle kuvalle niissä on tilaa.

Kiitos laajan tuotevalikoimamme, voimme tarjota asiakkaillemme todella suuren määrän erilaisia kuvakehyksiä. Meillä on kaikkea yksinkertaisista ja edullisista kehyksistä todella ainutlaatuisiin kehyksiin kaikissa väreissä. Monia kehyksiä voidaan käyttää sekä pysty- että vaakasuorassa. Suurin osa kehyksistä sisältää myös tukijalat niin, että ne voidaan asettaa esimerkiksi hyllylle, ja seinäkiinnikkeen, jotta ne voidaan ripustaa seinälle. Klikkaamalla kehystä, josta pidät, voit lukea lisää sen ominaisuuksista.

Kuvakehykset ovat täydellinen sisustuselementti ja joukolla tyylikkäitä kehyksiä eri koossa ja väreissä voit luoda todella coolin ja yksilöllisen valokuvaseinän parhaimmista kuvistasi. Ei tarvitse olla kallista luoda tyylikäs valokuvaseinä. Täältä löydät erilaisia kohtuuhintaisia kehyksiä tyylikkäissä malleissa. Kun luot kuvaseinän, kuvat on tarkennettu ja kauniissa kehyksissä niistä saa vielä enemmän irti.

Ei ole väliä, jos etsit pientä minikehystä ja avaimenperää tai suurta kehystä häävalokuvalle tai perhevalokuvalle. Me tarjoamme kaikkea, mitä kaipaat. Monet valokuvakehykset sopivat lahjaksi, sillä meillä on kehyksiä useilla eri teemoilla, kuten vauvakehyksiä, hääkehyksiä ja matkakehyksiä. Ota aikasi selata laajaa valikoimaamme ja löydä etsimäsi kehys. Jos tiedät, mitä etsit, voit helpottaa urakkaa klikkaamalla yhtä kategoriaa. Näin saat näkyville vain etsimiäsi tuotteita. Toivomme, että löydät etsimäsi kehyksen meiltä!

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930