Ladataan, ole hyv ja odota...

-40% mustavalkoisista julisteista! Alennuskoodi 'POSTER40' »

-40% mustavalkoisista julisteista! Alennuskoodi 'POSTER40' Tee löytöjä»

Kehys - 80x120 cm

Suuri kuva vaatii reilun kehyksen, joka samalla sekä suojaa että korostaa. Täältä löydät valmiit kehyksemme mitoilla 80x120 cm – malli, joka on edukseen leveällä seinällä. Valmiissa vaihtoehdoissa on tyylivarmat profiilit, ne on valmistettu puusta, minkä lisäksi niissä on muutama suosituimmista väreistämme. Täältä löydät esimerkiksi valkoisia, mustia ja puunvärisiä malleja.

Oletko etsimässä erityistä, vaikkapa 80x120 cm kokoista muotoilua, jota ei löydy täältä? Silloin ehdotamme sinua katsomaan kategoriaamme mittatilaustyönä valmistettavat kehykset, josta löydät paljon erilaisia muunnoksia, joita valmistamme omassa kehyspajassamme. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä taitavaan asiakaspalveluumme. Pyrimme aina antamaan sinulle asiakkaana henkilökohtaista palvelua sekä varmistamaan, että olet erittäin tyytyväinen ostokseesi.

Tekemisissä 80x120 cm koon kehyksen kanssa

Onko sinulla 80x120 cm kokoinen kuva, joka tulisi kehystää? Vai haluatko hankkia juuri sen kokoisen kehyksen johonkin tiettyyn tarkoitukseen? Aloitamme ensimmäisellä skenaariolla. Suuri taulu vetää toki pienempiä tauluja enemmän huomiota puoleensa, mistä johtuen on todella tärkeää, että huone, kehykset ja aihe sopivat yhteen keskenään. Tämä tasapaino on itse asiassa helppo saavuttaa. Ensiksikin taulun aiheen tulee sopia yhteen taulunkehyksen kanssa. Voit esimerkiksi valita kehystettävään kuvaan näkyvät värit, mikä antaa miellyttävän kokonaisuuden. Mustavalkoinen aihe on kaikkein helpoin yhteensovittaa, sillä silloin sinun tarvitsee vain valita tumma kehys vaaleataustaiseen kuvaan ja toisinpäin.

Toiseksikin valmiin taulun tulee sopia yhteen muun sisustuksen ja etenkin seinän kanssa. Kuvioitu tai tumma ja ”raskas” seinä saa nostetta, kun sisustat sen vaalealla taululla, joka antaa ilmavan vaikutelman. Valkoisesta tai vaaleasta, pelkistetystä seinästä tulee jännittävämpi tyylikkään taulun avulla ja lopputuloksena taulu vetää itseensä suurimman huomion.

Sitten pääsemmekin skenaarioon numero kaksi: Haluat koristaa seinääsi suurella kehyksellä, mutta olet epävarma siitä, millaisen aiheen valitsisit. Jos haluat merkityksellisen digitaalisen kuvan, sen voi hyvin suurentaa kokoon, joka sopii 80x120 cm kokoiseen kehykseen. Ota meihin yhteyttä ja kerromme lisää! Toinen vaihtoehto on tehdä kollaasi useammasta kuvasta hienolle taustalle. Jos haluat tehdä sen erityisen yksinkertaisesti, voit antaa hienon kankaan tai paperin muodostaa aiheen. Siinä tapauksessa ”paketoit” kehyksen takaosan kankaalla tai paperilla, jonka kiinnität sitten takaosaan esimerkiksi liimalla tai teipillä. Tulosta voi verrata tapetoituun seinään, erona on vain se, että taulu on tietystikin pienempi ja paljon helpompi vaihtaa kuin tapetti.