Ladataan, ole hyv ja odota...

-40% mustavalkoisista julisteista! Alennuskoodi 'POSTER40' »

-40% mustavalkoisista julisteista! Alennuskoodi 'POSTER40' Tee löytöjä»

Kehys - 80x80 cm

Tervetuloa kategoriaamme, josta löytyvät 80x80 cm kokoiset kehykset! Olemme keränneet tänne suuret, neliskulmaiset taulunkehykset erilaisissa hienoissa väreissä. Mitäpä sanoisit, jos kehystäisit lempimuistosi Instagramista luonnonläheiseen puukehykseen tai tyylikkääseen mustaan kehykseen? Malli on kaunis yhtä hyvin niin yksinään kuin yhdistettynä muiden neliskulmaisten mallienkin kanssa. Voit esimerkiksi saada upean seinän antamalla neljän samanlaisen kehyksen muodostaa suuremman neliön.

Onko sinulla kysyttävää tai erityisiä toiveita? Älä epäröi ottaa yhteyttä taitavaan asiakaspalveluumme! Olemme hyvin tarkkoja siitä, että saat asiakkaana hyvän vastaanoton ja että olet tyytyväinen ostoosi.

80x80 cm kokoiset taulunkehykset

Valkoinen 80x80 cm kehys limenvihreällä seinälläKuulutko siihen sisustamisesta kiinnostuneiden joukkoon, joka leikkii mielellään geometrisillä muodoilla? Silloin ehkä tiedät, että neliskulmaisilla taulunkehyksillä saa loihdittua erittäin hienoja seiniä. 80x80 cm kokoiset kehyksemme sopivat erinomaisesti esimerkiksi Instagram-kuviin, jotka haluat suurentaa. Ne ovat myös upea valinta geometristen aiheiden ympärille. Miksi et loisi suurta taulua, joka koostuu 4 tai 6 osaan jaetusta aiheesta samanlaisissa kehyksissä, ja jotka muodostat symmetriseksi tauluseinäksi?

Valitse useista eri väreistä

Kuten useimmat taulunkehyksemme, voit löytää meiltä myös 80x80 cm kokoisen kehyksen useassa eri värissä. Tästä kategoriasta löydät muutamia suosituimmista malleistamme. Valkoiset kehykset antavat tummalle, ”raskaalle” seinälle nostetta tai sulavat vaihtoehtoisesti hienosti valkeaan tapettiin. Musta, joka on suosituin kehyksen väri asiakkaidemme keskuudessa, sopii useimpiin sisätiloihin. Jos taas haluat luoda luonnonläheisen tunteen, voit valita puunvärisen kehyksen. Kehyksestä tulee ekstratyylikäs, jos yhdistät sen huonekalujen tai muiden sisustusyksityiskohtien kanssa, jotka ovat samaa puulajia.

Tämän kategorian värien lisäksi voit toki antaa meidän valmistaa mittatilaustyönä valmistetut kehykset samassa muotoilussa – juuri sellaisena, kuten ne haluat! Kehyskategoriamme kehyksistä, jotka valmistetaan toivemittojesi mukaan, löydät useita erilaisia materiaaleja ja värejä, joista valita.