Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 79 :n ostokset ilman toimituskuluja Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

Lisätarvikkeet

Oletko etsimässä uutta valokuvatulostinta, vai tarvitsetko ainoastaan uutta paperia valokuvien tulostamiseen? Sitten olet löytänyt oikean paikan. Tähän kategoriaan olemme poimineet kaikki valokuvia koskevat tuotteet. Kategoriaan kuuluu mm. valokuvatulostimet, valokuvapaperit, laminointilaitteet ja paperileikkurit. Tulostimien joukosta löydät sekä Canon että Rollei -tuotteita. Meillä on myös näihin laitteisiin sopivia erikoisvalokuvapapereita. Meiltä löytyy myös, merkistä riippumatta, tavallisiin valokuvatulostimiin valokuvapaperia.

Valokuvatulostin sopii täydellisesti sinulle, joka valokuvaat paljon, ja haluat tulostaa suosikkikuvasi kotona. Valokuvatulostimen avulla kehittäminen sujuu nopeammin, ja saat helpolla vaivalla ripustettua upeat kuvasi seinälle. Oman valokuvatulostimen ansiosta on helppo valita haluamansa kuvat, kopioiden määrä sekä kuvien koko. Paperileikkurilla voi leikata kuvia mittojen mukaiseksi, mikäli ne ovat liian pitkiä tai liian leveitä. Paperileikkuri sopii täydellisesti kuvien muokkaamiseen, jotta ne mahtuvat erikoismittaisiin kehyksiin.

Olympia-merkkisiä laminointilaitteita on saatavana useita eri malleja, sekä A2- että A4-kokoisille kuville. Laminointilaite sopii hyvin sellaisten valokuvien ja dokumenttien laminointiin, joita halutaan suojata lialta ja vaurioilta. Meidän valikoimaamme kuuluvat laminointilaitteet ovat helppokäyttöisiä ja nopeasti lämpiäviä.

Olemme BGA Valokuvausliike verkkokaupassamme yrittäneet poimia tähän kategoriaan kaikki valokuvaukseen tarvittavat lisätarvikkeet. Toivomme, että löydät meiltä kaikki etsimäsi lisätarvikkeet!