Ladataan, ole hyvä ja odota...
Yli 79 €:n ostokset ilman toimituskuluja Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

Vintage & retro - julisteet

49 Tuotetta

Vintage- ja retrotaulujen ero?

Vintage tarkoittaa vanhoja kauniita esineitä, jotka on valmistettu entisaikoina, kun taas retro merkitsee hiljattain suunniteltuja, näiden vintage-esineiden innoittamia esineitä. Meidän julisteemme ovat kaikki uutta tuotantoa, mutta niihin on saatu inspiraatiota joko vanhoista kirjasintyyleistä ja -muodoista, muotoilusta tai ne ovat uutta vintagejulisteiden, kuvientai piirrosten innoittamaa tuotantoa. Aiheet sopivat täydellisesti itsevarmalle sisustajalle, joka tietää, millaisen tunnelman hän kotiinsa haluaa.

Vintagella voit tehdä sisustuksesta todella hienon monella tavalla. Käytät joko ainoastaan käytettyjä tavaroita, vanhoja huonekaluja ja hienoja retropostereita tai yhdistelet uutta ja vanhaa ihanaksi sekoitukseksi. Vintage- ja retroposterimme käyvät esimerkiksi superhienosti moderniin pastellinväriseen, valkoiseen tai turkoosiin seinään. Lisää joukkoon kokoelma kankaita, joissa on modernit graafiset kuviot ja erilaisia metalliesineitä ja tavoite on saavutettu!

Mitä sinun pitää ottaa huomioon, kun haluat tehdä kokonaisen taulun retro- ja vintagejulisteistamme? Se on tietenkin makuasia, mutta jos sovitat yhteen aiheen ja kehyksen, osut varmasti oikeaan. Esimerkiksi musta kehys sopii lähes aina vaaleaa taustaa vasten tai valkoinen kehys tummempaan. Mustavalkoiseen julisteeseen voi helposti yhdistää värikkäämmän kehyksen tai ylellisemmän kultaisen tai hopeisen. Kokoa sitten huoneeseen muutamia samanvärisiä sisustuselementtejä asetelmiksi sinne tänne.