Ladataan, ole hyvä ja odota...

Varastontyhjennys! Tee löytöjä! »

Taidetta jokaiseen makuun

Tervetuloa taidegalleriaamme! Täältä löydät kaikki julisteemme, joiden aiheena on kaikkea abstrakteista kuvista piirrettyihin eläimiin, graafisia viivoja sekä henkilökuvia. Jollet ole aiemmin asettanut kotiisi esille nykytaidetta, tulet luultavasti yllättymään iloisesti siitä, miten tyylikkään tunteen ja näkökulman aihe antaa.

Seinätaide voidaan hyvin yhdistää neutraaleihin ripustusjärjestelmiin, kuten esimerkiksi mustiin tai valkoisiin kehyksiin ja vaihtoehtoisesti yksinkertaisiin julistelistoihin. Sillä tavalla saadaan mielenkiintoiseen kuvaan enemmän painopistettä!

Onko sinulla kysymyksiä joistain taidejulisteistamme? Älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme! Meille on tärkeää, että sinua asiakkaana palvellaan henkilökohtaisesti ja olet erittäin tyytyväinen ostokseesi.

Näyttää 1 - 60 / 100 tuotetta
Näyttää 1 - 60 / 100 tuotetta

Nykytaidetta jännittäville seinille

Suunnitellessasi kotiasi meidän julisteilla ja taideaiheisilla kuvillamme, on mukava leikkiä ajatuksella mihin niitä sijoittaa. Kokeile, miten kuvan aihe tulee esiin eri paikkoihin sijoitettuna. Joskus taulu voi näyttää todella kutsuvalta, jos sen sijoittaa paikkaan aivan yksinään, ja toisinaan taulu näyttää paremmalta muun sisustuksen seassa.

Voit miettiä asiaa monella eri tavalla. Taulua ei aina tarvitse ripustaa ylös. Taululista, johon voi laittaa yhden tai useamman taulun voi olla mukavampi vaihtoehto. Taulun voi myös laittaa penkin tai hyllyn päälle. Tee jotakin oikein jännittävää täyttämällä kokonainen seinä erikokoisilla tauluilla, joko täysin symmetrisillä kuvioilla, tai laittamalla kaikki aivan sekaiseen järjestykseen. Vinkki! Ennen kuin aloitat hakkaamaan nauloja seinään, levitä taulut lattialle ja kokeile erilaisia kuvioita kunnes löydät suosikkisi.

Meidän valikoimaamme kuuluvat julisteet ja taulut on tarkkaan valittu, jotta useat aiheet sopisivat yhteen. Tämän ansiosta voit luoda tyylikkään kokonaisuuden, ja mikäli haluat, laittaa useita huoneeseen sopivia tuotteita yhtenäiseksi tauluseinäksi. Väri, kuvio ja muoto, on useissa meidän tuotteissamme tarkkaan mietitty punainen lanka, sinulle, joka haluat sekoittaa ja sovittaa harmonisen näköisen sisustuksen. Tuotteita voidaan usein ostaa erikokoisia, sekä myös tyyliltään ja kooltaan yhteensopivia kehyksiä ja passepartout kehyskartonkeja. Olemme aivan varmoja, että tulet löytämään tunnetta, iloa ja inspiraatiota meidän taiteellisista tauluistamme ja julisteistamme – aivan kuten olemme itsekin tehneet!