Ladataan, ole hyv ja odota...

Varastontyhjennys! Tee löytöjä! »

Vintage & retrotyyliset kuvakehykset

Nytt 1 - 60 / 171 tuotetta
Nytt 1 - 60 / 171 tuotetta

Vintagetyylin kuvakehykset

Eräitä tämän päivän suosituimmista sisustustyyleistä ovat vintage- ja retrotyylit. Siksi keräsimme joukon todella hyvän näköisiä, näiden tyylien kuvakehyksiä. Vintagekehys voi olla kaikkea ohuesta, yksinkertaisen mustasta kehyksestä aina suloiseen, sydämenmuotoiseen, antiikkityylin kehykseen asti. Oikeastaan ei ole olemassa sääntöjä miltä vintage- ja retrokehysten pitäisi näyttää. Paitsi että sen tunnelman pitää olla oikea ja siitä pitää näkyä, että sillä on pitkä historia. Siksi löydät valikoimastamme joukon erilaisia kehyksiä, joiden koko, väri, muoto ja malli vaihtelevat. Joissakin kehyksissä on jopa todella muodikas Shabby Chic- tyyli.

Voit luoda kotiisi helposti tällaisen oikean tyylin vintage-, tai retrokehyksillä. Jopa pieni kuvakehys tekee suuren eron kun on kysymys sisutuksesta. Kaiken, myös kuvakehysten, sovittaminen yhteen kotisi sisustuksessa antaa tyylikkään ja kodikkaan kokonaisvaikutelman. Vintage- ja retroluokastamme löydät useita erinomaisia vaihtoehtoja huolimatta siitä, etsitkö kauniita, "kuluneita" kehyksiä suosikkikuvaasi, vai tyylikkäitä kokoelmakehyksiä hää-, tai perhekuville.

Meiltä löydät mm. useita tyylikkäitä kehyksiä, joissa on rakkaudentäytteisiä tekstejä. Nämä kehykset sopivat erittäin hyvin lahjaksi paljon pitämällesi henkilölle. Hemmottele äitiäsi, kumppaniasi, tai parasta ystävääsi kauniilla antiikkikehyksillä, jonka merkityksellinen teksti kuvaa tunnettasi tätä henkilöä kohtaan. Tästä löydät myös kehyksiä, joissa on kauniita yksityiskohtia, kuten kuvioita, kuvia ja hahmoja. Selaa ja löydä suosikkikehyksesi!