Ladataan, ole hyv ja odota...

Weekend Deal - julisteita! Osta 3 maksa 2 - tarjoamme halvimman. Koskee kaikkia julisteita »

Diplomikehykset

Olemme keränneet tänne kaikki diplomikehyksemme. Nämä kehykset ovat joko kokoa A4- tai A3, ja sopivat täydellisesti erilaisille diplomeille ja todistuksille. Valikoimasta löytyy kehyksiä eri väreissä, materiaaleissa ja muodoissa. Riippumatta siitä, etsitkö yksinkertaisen tyylikästä vai yksilöllistä kauniin väristä valokuvakehystä, löydät sen varmasti meiltä. Meillä on jotain jokaiseen makuun. Selaa eteenpäin ja löydä suosikkisi!

Nytt 1 - 60 / 140 tuotetta
Nytt 1 - 60 / 140 tuotetta

A4 & A3 kehykset diplomeille

Etsitk tyylikkit kehyksi tutkintotodistuksillesi? Silloin olet oikeassa paikassa. Tst lydt nimittin kaikki diplomikehyksemme yhdest ja samasta paikasta. Diplomikehysten mitat sopivat ihanteellisesti eri tyyppisille diplomeille ja todistuksille. Diplomikehyksemme sopivat mys sek A4-, ett A3- mallin kuviin, toisin sanoen kokojen 21x29,7 cm ja 29,7x42 cm kuviin.

Kuvakehyksemme sopivat erinomaisesti kaiken tyyppisille diplomeille, koulutustodistuksista urheiludiplomeihin asti, ja viel monille muille. Jotkut pitvt parempana huomion keskittymist diplomiin, ja etsivt siksi yksinkertaisia ja hienostuneita kehyksi. Toiset haluavat erityisemmt kuvakehykset, jotka kehystvt diplomia komeasti. Lydt meilt etsimsi, mit se sitten onkin. Valikoimassamme on jokaiseen makuun jotakin, sill meill on paljon erilaisia vrej, malleja, ja erilaisista materiaaleista valmistettuja kehyksi. Kaikki tmn luokan kehykset ovat korkealaatuisia.

Diplomin ja todistuksen kehystminen on hyv vaihtoehto halutessasi pit ne siistein ja ehjin. Niiden silyttminen vahingoittumattomina on trke. On mys makeaa saada ylpen nytt menestyksesi kaikille ymprillsi oleville. Siksi kehystetyn diplomin ripustaminen seinlle on erinomainen vaihtoehto. Toivomme, ett lydt diplomikehystemme joukosta mieleisesi. Ihanteellisten kehysten lytmisen lisksi voimme auttaa sinua sek diplomisi painatuksessa, ett sen kehystmisess.