Ladataan, ole hyv ja odota...

Varastontyhjennys! Tee löytöjä! »

Diplomikehykset

Nytt 1 - 60 / 136 tuotetta
Nytt 1 - 60 / 136 tuotetta

A4 & A3 kehykset diplomeille

Etsitkö tyylikkäitä kehyksiä tutkintotodistuksillesi? Silloin olet oikeassa paikassa. Tästä löydät nimittäin kaikki diplomikehyksemme yhdestä ja samasta paikasta. Diplomikehysten mitat sopivat ihanteellisesti eri tyyppisille diplomeille ja todistuksille. Diplomikehyksemme sopivat myös sekä A4-, että A3- mallin kuviin, toisin sanoen kokojen 21x29,7 cm ja 29,7x42 cm kuviin.

Kuvakehyksemme sopivat erinomaisesti kaiken tyyppisille diplomeille, koulutustodistuksista urheiludiplomeihin asti, ja vielä monille muille. Jotkut pitävät parempana huomion keskittymistä diplomiin, ja etsivät siksi yksinkertaisia ja hienostuneita kehyksiä. Toiset haluavat erityisemmät kuvakehykset, jotka kehystävät diplomia komeasti. Löydät meiltä etsimäsi, mitä se sitten onkin. Valikoimassamme on jokaiseen makuun jotakin, sillä meillä on paljon erilaisia värejä, malleja, ja erilaisista materiaaleista valmistettuja kehyksiä. Kaikki tämän luokan kehykset ovat korkealaatuisia.

Diplomin ja todistuksen kehystäminen on hyvä vaihtoehto halutessasi pitää ne siisteinä ja ehjinä. Niiden säilyttäminen vahingoittumattomina on tärkeää. On myös makeaa saada ylpeänä näyttää menestyksesi kaikille ympärilläsi oleville. Siksi kehystetyn diplomin ripustaminen seinälle on erinomainen vaihtoehto. Toivomme, että löydät diplomikehystemme joukosta mieleisesi. Ihanteellisten kehysten löytämisen lisäksi voimme auttaa sinua sekä diplomisi painatuksessa, että sen kehystämisessä.