Ladataan, ole hyvä ja odota...

Muoti - Muodin & muotoilun inspiroimat aiheet

34 Tuotetta

Piristä seinää Prada- tai Chanel-taululla!

Monet erehtyvät luulemaan merkkiuskollisia shoppailijoita pinnallisiksi. Siitä ei kannata välittää! Jos nautit joka kerta, kun valitset itsellesi uuden laukun tai parin uudelle tuoksuvia kenkiä, niin se on vain sitä. Muotijulisteiden valikoimastamme löydät paljon tyylikkäitä ja kekseliäitä aiheita, jotka sopivat erinomaisesti ylpeälle himoshoppailijalle. Mitäpä sanoisit esimerkiksi seinien koristelemisesta jollain näistä teksteistä: "I swear on my chanel", "Prada Marfa", "I need more shoes" tai "More issues than Vogue"? Vai pidätkö kenties enemmän ihanista Coco Chanel -aiheisista tauluista tai kirkkaanpunaisista pusuhuulista?

Juliste, joka herättää onnellista shoppailuajattelua, täydennetään tietenkin parhaiten kimaltelevalla kultakehyksellä! Sinulle, joka mieluummin tyydyt yksinkertaiseen ja annat aiheelle kaiken huomion, toimii myös täysmusta, ohut kehys. Voit asettaa juuri ostamasi julisteen joko pienessä kehyksessä tuettuna nojaamaan kirjoituspöydällesi työpaikalla tai antaa sen komeilla isossa koossa kotona seinällä. Miksi et hankkisi kahta tai useampaa julistetta hienoksi ryhmäksi sohvan tai sängyn yläpuolelle?

Kuuma vihje on luoda koko tauluseinä, johon asetat vuorotellen mustavalkoisia aiheita ja yksittäisiä värillisiä kohtia. Muista, että kehysten pitää olla samaa sarjaa ja mielellään samanvärisiä, niin saat erittäin tyylikkään kokonaisuuden. Etkö sinä olekaan himoshoppailija, vaan ystäväsi on? Silloin on jokin muotijulisteistamme hänelle varmasti hauska ja arvostettu lahja! Kehystä se tyylikkääseen kehykseen ja viimeistele erikoisen ylellisellä lahjapaperilla ja kiiltävällä rusetilla!