Ladataan, ole hyvä ja odota...
Yli 79 €:n ostokset ilman toimituskuluja Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

Henkilökohtaiset julisteet

Hienot julisteet persoonallisella kuvalla on yksi suosikkituotteistamme. Henkilökohtainen lahja kaikkiin tilaisuuksiin.

21 Tuotetta
 • Vauvan kengät - Vaaleanpunainen

  Vauvan kengät - Vaaleanpunainen

  Alkaen 7.90 €
 • ABC Merkistö Nimellä - Oranssi

  ABC Merkistö Nimellä - Oranssi

  Alkaen 7.90 €
 • ABC Merkistö Nimellä - Musta valkoisilla merkeillä

  ABC Merkistö Nimellä - Musta valkoisilla merkeillä

  Alkaen 7.90 €
 • Vauvan kengät - Sininen

  Vauvan kengät - Sininen

  Alkaen 7.90 €
 • Wedding Ring - Gold

  Wedding Ring - Gold

  Alkaen 7.90 €
 • Wedding Ring I - Black

  Wedding Ring I - Black

  Alkaen 7.90 €
 • ABC Merkistö Nimellä - Merenturkoosi

  ABC Merkistö Nimellä - Merenturkoosi

  Alkaen 7.90 €
 • ABC Merkistö Nimellä - Harmaa

  ABC Merkistö Nimellä - Harmaa

  Alkaen 7.90 €
 • ABC Merkistö Nimellä - Mintunvihreä

  ABC Merkistö Nimellä - Mintunvihreä

  Alkaen 7.90 €
 • Hearts - Pink

  Hearts - Pink

  Alkaen 7.90 €
 • ABC Merkistö Nimellä - Ruusunvaaleanpunainen

  ABC Merkistö Nimellä - Ruusunvaaleanpunainen

  Alkaen 7.90 €
 • Wedding Ring - Black

  Wedding Ring - Black

  Alkaen 7.90 €
 • Wedding Cake - Grey

  Wedding Cake - Grey

  Alkaen 7.90 €
 • ABC Merkistö Nimellä - Valkoinen mustilla merkeillä

  ABC Merkistö Nimellä - Valkoinen mustilla merkei...

  Alkaen 7.90 €
 • Wedding Cake - Gold

  Wedding Cake - Gold

  Alkaen 7.90 €
 • ABC Nimellä - Musta/Harmaa

  ABC Nimellä - Musta/Harmaa

  Alkaen 7.90 €
 • Wedding Cake - Pink

  Wedding Cake - Pink

  Alkaen 7.90 €
 • Hearts - Grey

  Hearts - Grey

  Alkaen 7.90 €
 • ABC Merkistö Nimellä - Jäänsininen

  ABC Merkistö Nimellä - Jäänsininen

  Alkaen 7.90 €
 • Boy - Sininen

  Boy - Sininen

  Alkaen 7.90 €
 • Girl - Vaaleanpunainen

  Girl - Vaaleanpunainen

  Alkaen 7.90 €

Persoonalliset julisteet - Arvostettu lahja

Tältä sivulta löydät hienot henkilökohtaiset posterimme ja julisteemme. Saat itse päättää, mitä julisteessa lukee, ja tarjoamme useita eri vaihtoehtoja useissa eri aiheissa ja väreissä. Henkilökohtaisten julisteiden avulla voit itse muokata huoneen ilmapiirin oman makusi mukaan ja päättää itse, minkä sanoman haluat tuoda esiin. Juliste kelpaa erinomaisesti sellaisenaan, mutta usein se sopii myös oikein hyvin yhdistettäväksi jonkinlaisten kehysten tai lasin kanssa. Valikoimastamme löydät tietysti sopivat kehykset!

Onko sinulla kysyttävää? Älä epäröi ottaa yhteyttä osaavaan asiakaspalveluumme! Haluamme erittäin mielellämme sinun asiakkaana saavan henkilökohtaisen palvelun ja olevan todella tyytyväinen ostoosi.

Hauskoja vinkkejä persoonallisten julisteiden käyttöön

Välillä on mukava antaa hieman persoonallisempi lahja jollekin, mutta lahjan keksiminen ei aina ole niin helppoa. Joskus idea tulee kuin itsestään ja toisinaan sitä joutuu pähkäilemään pidemmänkin aikaa. Tässä ei ole kuitenkaan kyse omasta mielikuvituksesta, vaan siitä, että lahjan hankkiminen on usein tilanne, joka aiheuttaa hieman paineita jokaiselle lahjan antajalle.

Joillekin ihmisille lahjan keksiminen on uskomattoman helppoa ja hauskoja lahjaideoita on niin paljon, että niistä on vaikea valita juuri se oikea. Heille, jotka kuitenkin tarvitsevat inspiraatiota, voimme suositella upeita persoonallisia julisteita, jotka varmasti ovat erinomainen ratkaisu lahjaongelmaan.

Ota siis ideasta kiinni ja tutustu laajaan ja monipuoliseen julistevalikoimaan. On nimittäin suuri mahdollisuus, että löydät juuri sen sopivan meiltä!

Täydellinen hänelle, jolla on jo kaikkea

Etsitkö lahjaa jollekin, jolla on jo kaikkea? Silloin persoonallinen juliste on erinomainen lahjaidea! Valikoimastamme löydät myös paljon muita vaihtoehtoja, jotka ovat täydellisiä lahjaideoita henkilöille, joilla on jo kaikkea!

Sen lisäksi, että tämä on erinomainen lahja jollekin, jolla on kaikkea, ovat persoonalliset julisteet myös erittäin hauska ja pidetty lahja! Monet rakastavat sisustamista ja arvostavat suuresti etenkin persoonallisia sisustustavaroita, sen lisäksi, että he tietenkin arvostavat sitä, että juliste on valittu juuri heille.

Eri kokoisia julisteita, jotka sopivat kaikille

Jotta persoonallisista julisteista olisi iloa monelle, tarjoamme niitä tietenkin monessa eri koossa. Voit siis itse valita, minkä kokoisen julisteen hankit sen jälkeen, kun olet löytänyt oman suosikin sen sijaan, että valitsisit julisteen, jonka kuvasta pidät, mutta koko ei ole sopiva. Joskus on parempi valita pieni juliste, kun taas toisinaan suurempi juliste toimii paremmin.

Kuten sanottu, tietyt julisteet näyttävät upeilta suuremmassa koossa, jolloin ne välittävät julisteen viestiä paremmin, kun taas jotkut ovat tyylikkäämpiä pienessä koossa.

Meistä on tärkeää, että asiakkaalla on mahdollisuus valita itselleen sopiva koko ja siksi tarjoamme laajan valikoiman eri kokoisia julisteita jokaisessa jokaisessa tyylissä. Haluatko ostaa useamman persoonallisen julisteen samanaikaisesti? Se onnistuu helposti! Ostat vain haluamasi julisteet juuri sinulle sopivassa koossa.

Mikä on sinun tyylisi?

Mistä tietää, minkälainen juliste sopii juuri omaan tyyliin? Se ei ole niin vaikeaa kuin voisi kuvitella! Tutustu laajaan valikoimaan ja selaa eri julisteita, kunnes sopiva tulee eteen. Tiedät kyllä mikä julisteista miellyttää omaa silmää ja mikä sopii täydellisesti kotiin. Sama koskee myös, jos olet hankkimassa julisteita lahjaksi!

Onko sinulla kuitenkin täysin eri tyyli kuin henkilöllä, jolle olet hankkimassa julistetta lahjaksi? Mieti silloin lahjan saajan tyyliä, mistä hän pitää ja mistä hän ei pidä ja valitse lahja tämän perusteella, kuitenkin niin, että siinä on mukana ripaus sinusta.