Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 79 :n ostokset ilman toimituskuluja Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

Instax / Polaroid

Tlt lydt kaikkea Instaxille. Riippumatta siit jos etsit kameraa, tai tyylikst valokuvaalbumia.

Nytt 1 - 60 / 66 tuotetta

3 hauskaa asiaa, mitä voi tehdä Polaroid- tai Instax-kameralla

Etsitkö kätevää pikakameraa, söpöä laukkua, johon sen voi sujauttaa tai kameraan sopivaa laatufilmiä? Olet tullut oikeaan paikkaan! Me olemme nimittäin koonneet tähän valikoiman kaikenlaisia Instax- ja Polaroid-tuotteitamme.

Näiden kameroiden viehätys on tietenkin siinä, että saat kuvan valmiina käteesi heti kun olet ottanut sen. Koska sinulla on rajoitettu määrä kuvia, valitset lisäksi, mitkä muistot haluat erityisesti tallentaa. Joten ota mukaasi juhlaan tuo pieni pullea kaverisi, nappaa hienoja kuvia ystävistäsi ja jaa ne sitten innokkaasti ja iloiten heidän kanssaan.

Onko sinulla kysyttävää? Älä epäröi ottaa yhteyttä osaavaan asiakaspalveluumme! Meille on erittäin tärkeää, että sinä asiakkaana saat henkilökohtaisen palvelun ja olet todella tyytyväinen ostokseesi.

Tiedämme, että pikakamera tekee sinulle valmiit paperikuvat yhdellä painalluksella. Käytä tilaisuutta tuottaaksesi luovia tuotoksia sen avulla! Tässä tulee 3 hauskaa vihjettä:

1. Leikittele: Oletko jo pitkään seurannut henkilöä, jolla on tapana pysäköidä polkupyöränsä aseman eteen ja kiirehtiä lähijunaan joka aamu? Ota tuore kuva itsestäsi ja kirjoita siihen pieni tervehdys. Kiinnitä sitten kuva polkupyörään pienellä teipin palalla tai narulla. Valitse itse, haluatko antaa puhelinnumerosi heti vai pitkittää jännitystä joka päivä uudella tervehdyksellä.

2. Piristystä vieraskirjaan: Helppo tapa koota hienoja tervehdyksiä on laittaa esille vieraskirja, johon kaikki juhlaasi tulijat voivat kirjoittaa jotain. Sijoita kirja rauhalliseen paikkaan ja laita Polaroid- tai Instax-kamerasi esimerkiksi valokuvanurkkauksen viereen. Sillä tavalla vieraat voivat täydentää tekstejään kuvalla, jonka he itse kiinnittävät kirjaan. Tuloksena on yksilöllinen kirja, jonka voit myöhemmin ottaa esille ja nauttia siitä, jos olosi joskus tuntuu yksinäiseltä.

3. Rakenna valokuvauskoppi: Järjestä oma pieni valokuvauskoppi juhlatilaan esimerkiksi huoneenjakajan avulla. Järjestä sinne sitten kamerasi ja erilaisia lisävarusteita kuten irtonenät, silmälasit, hatut ja irtoviikset. Jaa vieraat pienempiin ryhmiin, joiden jäsenet saavat käydä kopissa illan aikana, valita lisävarusteet oman makunsa mukaan sekä valokuvata toisensa. Nerokas jäänmurtaja, joka taatusti tuottaa paljon ihania kuvia!