Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 79 :n ostokset ilman toimituskuluja Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

Persoonalliset kastelahjat

Nytt 1 - 60 / 67 tuotetta

Joukoittain kastelahjoja

Oletko etsimässä täydellistä kastelahjaa? Katso yllä olevaa valikoimaamme ja tulet löytämään etsimäsi. Meillä on paljon perinteisiä kastelahjoja sekä tytöille, että pojille. Meillä on monia herttaisen värisiä kehyksiä ja albumeita, ja monet tuotteemme on valmistettu uushopeasta. Etsitpä sitten jotakin pientä ja suloista, tai suurta ja luovaa, meiltä löydät sen.

Kuvakehys tai kuva-albumi on täydellinen valinta silloinkin, kun sinulla ei ole aavistustakaan minkä kastelahjan ostaisit. Vanhemmat kuvaavat ja ikuistavat innokkaasti lastensa kehitystä kun lapset ovat pieniä ja kasvavat nopeimmin. Siksi kastepäivänä arvostetaan valtavasti sellaista lahjaa, jossa he voivat säilyttää kuviaan. Taaperoiässä ei voida saada liian monia kuvakehyksiä tai albumeita!

Meillä on monia eri mallisia tuotteita, mikä helpottaa oikean lahjan löytämistä kastettavalle lapselle. Tietyt kehykset ja albumit ovat todella yksinkertaisia ja perinteisiä, kun taas toiset nykyaikaisempia ja luovempia. Pienemmät kuvakehykset sopivat erinomaisesti pienille, koon 5x7 cm kuville ja suurempiin mahtuvat koon 13x18 cm kuvat. Joihinkin kehyksiin sopii vain yksi kuva, kun taas toisissa on tilaa kokonaiselle kuvien koosteelle. Osa on todella yksinkertaisia ja tyylipuhtaita, osa on koristeltu suloisilla hahmoilla tai kuvilla.

Albumeiden joukosta löydät sekä taskualbumeita, että tyhjäsivuisia albumeita, joihin isovanhemmat voivat liimata kuviaan. Tyhjäsivuinen kuva- albumi sopii ihanteellisesti luoville vanhemmille, kun taas taskualbumi sopii paremmin niille, jotka haluavat täyttää sen kuvilla nopeasti ja helposti.