Ladataan, ole hyvä ja odota...

Varastontyhjennys! Tee löytöjä! »

Keittiötauluja kaikille kokeille

Keittiössä pitää ruuanlaiton ja ruokailemisen lisäksi myös viihtyä ja saada inspiraatioita. Siksi olemme kehittäneet keittiötaulujen valikoiman, joiden taulut sopivat erinomaisesti sinne, missä tahansa haluatkaan tuntea ruokailun tarjoamaa nautintoa ja iloa. Kaunis keittiötaulu piristää seinääsi ja luo kodikkuutta. Keittiön & ruokailutilan taulumme sopivat niin pieneen keittokomeroon kuin viehättävään ruokasaliin tai moderniin kahvilaan tai ravintolaan. Tutustu hienoon tarjontaamme ja herätä sisälläsi asuva ruokaharrastaja!

Onko sinulla joitain kysymyksiä tai mietitkö jotain? Älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme! Meille on tärkeää, että sinua asiakkaana palvellaan henkilökohtaisesti ja olet erittäin tyytyväinen ostokseesi.

Näyttää 1 - 60 / 64 tuotetta
Näyttää 1 - 60 / 64 tuotetta

Trendikkäitä tauluja – keittiö & ruokailutila

Haluatko tuntea olevasi oikea kokki? Keittiöjulisteemme ovat tyylikkäästi suunniteltuja toimimaan sekä nykytaiteena seinällä että innostamaan sinua hauskaan ruoanlaittoon. Monia julisteita on saatavana usean eri muotoisina ja ne sopivat yhtä hyvin niin seinäkoristeiksi kuin kehystettyinä ja tuettuina keittiön työtasolle tai hyllylle.

Sinulle, joka rakastat leipomista ja kahvihetkiä, löytyy meiltä useita ihanilla aiheilla varustettuja retrotyylisiä, ja pastellinvärisiä tauluja. Aiheet sopivat kahvitteluhetkiä rakastavan kodin lisäksi kahvilan sisustukseen. Julisteemme ja taulumme kakku-, pikkuleipä-, leivonnainen- ja jäätelöannosaiheilla luovat värikkään ja hauskan tunnelman huoneeseen.

Valikoimastamme löytyy luonnollisesti paljon muutakin. Keittiöön tarkoitetut taulumme ja julisteemme ovat suunnattuja erilaisiin makuihin – jotta juuri sinäkin löytäisit etsimäsi. Esimerkkinä moderniin keittiösisustukseen sopivat meidän hauskat nilviäiset. Pallokala ja mustekala näyttävät niin hauskoilta, että kiinnittävät varmasti jokaisen katsojan huomion. Yhdessä tai erikseen. Niihin ei voi olla rakastumatta. Kalojen ihanien ilmeiden lisäksi taulut ovat kauniisti suunniteltuja. Taulut sopivat erinomaisesti trendikkääseen keittiöön!

Julistevalikoimaamme kuuluu paljon eri kokoisia julisteita, ja tyyliin sopivalla kehyksellä niistä saa vieläkin mukavamman näköisiä. Tehdessäsi ostoksia meidän BGA Valokuvausliike verkkokaupassamme, voit ostaa kaikki yhdestä ja samasta paikasta. Tilatessasi upeita painettuja kuvia keittiöösi, voit samalla tilata haluamasi kehykset ja lisätarvikkeet. Nopeasti, helposti ja kätevästi!