Ladataan, ole hyvš ja odota...

6 Tuotetta
 • Hyönteiset II - Juliste

  HyŲnteiset II - Juliste

  Alkaen 2.90 €
 • Linnun munia - Juliste

  Linnun munia - Juliste

  Alkaen 2.90 €
 • Hyönteiset I - Juliste

  HyŲnteiset I - Juliste

  Alkaen 2.90 €
 • Skull 1880 - Juliste

  Skull 1880 - Juliste

  Alkaen 2.90 €
 • Squids

  Squids

  Alkaen 2.90 €
 • Aivot - Juliste

  Aivot - Juliste

  Alkaen 2.90 €

Asenna persoonallisuutta seinille hienoilla koulujulisteilla!

Tänä päivänä googletamme tietomme faktojen viidakosta. Jos haluamme tietää jotain, otamme esille älypuhelimen tai kannettavan tietokoneen ja löydämme kuvia ja tekstejä hetkessä. Aiemmin tämä tehtiin paljon tyylikkäämmin. Joko selattiin paksuja kirjoja tai katseltiin yksityiskohtaisia ihmisruumista, kasveja tai erilaisia eläimiä kuvaavia koulujulisteita. Emmekäluultavasti edes tiedostaneet sitä, miten kauniita nämä kuvat olivat!

Monissa tapauksissa on joitakin näiden julisteiden tietoja päivitetty uuden tutkimuksen antamilla tiedoilla, mutta aiheesta tihkuva viehätys ja luonne tuntuu entistäkin vahvemmalta. Siksi ei ole ihme, että julisteita hankitaan mielellään tyylikkäästi sisustettuun kotiin, mieluiten hienossa julisteripustimessa tai tyylikkäässä kehyksessä. Monet ihmiset valitsevat vanhan muotoilun ja modernien sisustuselementtien yhteensovittamisen, joka onkin täydellinen yhdistelmä! Yksinomaan vintage-teemalla sisustettu koti on tosin usein kaunis, mutta se voi myös tuntua jotenkin synkältä. Siksi on todella mukavaa hajottaa sitä nykyaikaisilla pastelliväreillä, liidunvalkoisilla seinillä ja kirkkailla vedensinisillä sävyillä.

Riippumatta siitä, pidätkö jostain synkästä ihmiskallo-aiheesta tai vieraammasta ja viattomammasta, voit olla varma, että nämä herkulliset koulujulisteet ovat todella hienoja ripustettuna seinälle, rivissä tauluhyllyllä tai pienemmissä kehyksissä lipaston tai työpöydän päällä. Koska motiivit eroavat monista moderneista aiheista, voit myös olla ylpeä kyvystäsi valita persoonallisia seinäkoristeita.