Ladataan, ole hyvä ja odota...

Varastontyhjennys! Tee löytöjä! »

Kulta & hopea – posterit luksusseinille

Pidätkö kullasta ja hopeasta niiden kaikissa mahdollisissa muodoissa? Jokin kaunissävyisistä, pieniä tai isoja yksityiskohtia sisältävistä luksuspostereistamme sopii silloin sinulle takuulla loistavasti! Meillä on valokuva-aiheita sekä hillityn mattana että kiiltäväksi folioituna. Kuten kaikki julisteemme, löydät myös nämä eri hintaluokissa, jotka sopivat kaikenkokoisille lompakoille.

Hopean- tai kullanvärinen aihe on tietenkin kaikkein tyylikkäin hopeisessa tai kultaisessa kehyksessä. Kuvittele esimerkiksi täysin kultainen taulu! Jos haluat mieluummin itse aiheen saavan kaiken huomion, suosittelemme täysin mustaa kehystä, joka luo tasapainoisuutta ja vastakohtaisuutta.

Onko sinulla kysyttävää jostain kulta- tai hopeapostereistamme? Älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme! Meille on tärkeää, että sinua asiakkaana palvellaan henkilökohtaisesti ja olet erittäin tyytyväinen ostokseesi.

Hopea- tai kultataulu ylelliseen kotiin

Ei ole mikään salaisuus, että meitä ihmisiä kuten variksiakin houkuttelevat kiiltävät esineet. Jotkut meistä pitävät enemmän lämpimän kullansävyistä, kun taas toiset arvostavat viileätä ja tyylikästä hopean tarjoamaa tunnetta. Kun ostamme koruja, otamme huomioon oman ihomme lämpimän tai kylmän sävyn, mutta julisteissa ei ole tätä ongelmaa ja voit hankkia sen, mikä mielestäsi ainoastaan näyttää parhaalta. Mikä onni! Sinun pitäisi tietenkin ajatella, miten kultaiset tai hopeiset sopivat muun sisustuksesi kanssa yhteen. Kultaiset sisustusyksityiskohdat sopivat esimerkiksi hienosti pastellisävyisten kanssa, kun taas hopea toimii aina mustan ja valkoisen kanssa. Tätä viimeksimainittua tyylikästä ja yksinkertaista on helppo yhdistää tietyillä liilan sävyillä. Testaa oma tyylikäs yhdistelmäsi!

On tietenkin täysin sinun asiasi, haluatko täydentää julistettasi vaatimattomalla kehyksellä vai mennä loppuun saakka ja luoda oman hopea- tai kultataulun. Pääasia on, että kehykset ja aihe sopivat yhteen. Siksi on viisasta valita joko musta tai hopeinen kehys hopeanväriselle aiheelle ja musta tai kultainen kehys kullanväriselle. Kannattaa aina yhdistää aihe kehykseen, ennen kuin alkaa miettiä mihin sisustukseen taulu sopisi. Tämä johtaa siihen, että taulun sijoitukselle löytyy kotoa vähintään yksi hyvä paikka, kun taas julisteen ja kehyksen tulee aina sopia yhteen.

Meillä on hopeisia ja kultaisia valokuvaprinttejä sekä mattana että kiiltävämpänä. Minkä aiot valita? Riippuu siitä, millaisen elämyksen haluat saada taulustasi. Mattatuloste levittää yksinkertaisuutta ja sopii hienosti yhteen muiden mattapintaisten kulta- tai hopeaesineiden kanssa. Valokuvaprintti vangitsee jalometallin kiillon luonnollisella tavalla, kun taas kiiltävämpi kertoo täydellisestä ylellisyydestä. Kiiltävät printit ovat hopea- tai kultafolioituja, mikä tarkoittaa, että printin pinnassa on ohut metallikalvo ja se on "kosketeltava", toisin kuin mattapintaiset ja valokuvapainotuotteet.