Ladataan, ole hyv ja odota...

Varastontyhjennys! Tee löytöjä! »

Paspartuurit mittatilauksena


Joskus parhaat kuvat eivät ole standardikoossa. Onko sinulla juuri tällainen kuva, johon tarvitset kehykset? Meiltä saat mittojen mukaan tehdyt aukkopahvit hyvään hintaan. Tarjoamme erilaisia houkuttelevia värejä, joiden joukosta löydät täydellisesti sisustukseesi sopivan. Kaikki aukkopahvit ovat luonnollisesti happovapaita ja pH-arvoltaan neutraaleita, mikä tarkoittaa kuvien pidempää säilyvyyttä. -Klikkaa tästä- saadaksesi lisätietoja aukkopahveista.

Me teemme mittatilaustyönä reunuksia juuri sinulle

Joskus ihmisillä on kuvia, josta pitää todella paljon, mutta joiden koko ei noudata mitään standardia. Sitten voi olla yllättävän vaikea löytää tyylikästä ympäristöä, jossa reunus toimii. On tärkeää, että reunus sopii täsmälleen kuvaan ja tuo sen esiin kauneimmillaan. Meiltä on mahdollisuus tilata paspatuurit mittojen mukaan koossa, mikä sopii parhaiten. Voimme luoda reunuksen mittojen mukaan niin, että se parhaiten korostaa kuvaa ja auttaa tekemään siitä huoneen keskipisteen.

Mukautettu reunus on myös saatavana erilaisissa kirkkaissa väreissä, jotka tekevät mahdolliseksi mukauttaa reunuksen jo sinulla oleviin kalusteisiin. Tai miksi et valitsisi reunusta, joka voi toimia kauniisti uutena taustakuvana omassa kunnostetussa huoneessa? Niistä väreistä, joista voit valita, kun tilaat reunuksen, löydät esimerkiksi sinisenä, vihreänä, punaisena, harmaana ja vaaleanpunaisena. Tarjoamamme reunukset sopivat useimpien makuun ja sisustuksiin, joten löydät varmasti, mitä haluatkin!

Materiaalit rakkaimpien kuvien ympärillä ovat tärkeitä, koska esimerkiksi kartonkiset reunukset voivat vahingoittaa kuvan. Meillä on laaja kokemus valokuvatuotteista ja ymmärrämme kuvan arvon. Siksi tietysti kaikki reunukset, jotka löydät valikoimastamme ovat happovapaita ja pH-neutraaleja, kaikki tämä lisää kuvien pitkäikäisyyttä. Meillä voit luottaa, että tuotteet suunnitellaan ja valitaan huolella oman ja kuvasi etua ajatellen.