Ladataan, ole hyv ja odota...

Varastontyhjennys! Tee löytöjä! »

Mittatilauspeilit

Etsitkö uutta peiliä? Siinä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan. Olemme koonnet kaikki meidän kauniit mittatilatut peilimme tähän luokkaan. Meidän valikoimastamme löydät yli 200 peiliä eri malleissa ja väreissä, jotta helposti löytäisit juuri sen oikean sinun kotiisi.

Parasta mittatilatussa peilissä on se että sen saa sopimaan juuri sinne minne haluat sen. Jos haluat pienemmän peilin kylpyhuoneeseen, tai suuren ja tyylikkään kokovartalopeilin eteiseen, meiltä löytyy varmasti se oikea! Löydä peilisi meiltä jo tänään!

Onko sinulla kysymyksiä mittatilatuista peileistämme? Älä epäröi, ota yhteyttä taitavaan asiakaspalveluumme! Olemme erittäin tarkkoja siitä, että saat henkilökohtaista apua, ja että olet tyytyväinen ostokseesi.

Nytt 1 - 60 / 242 tuotetta
Nytt 1 - 60 / 242 tuotetta

Löydä mittatilattu peili joka sopii juuri sinun kotiisi


Kun valitset hyvännäköisen peilin kotiisi, sinun kuuluu ajatella samalla tavalla kuin valitset minkä sisustuskomponentin tahansa. Kaksi tärkeää kysymystä, joita sinun tulee miettiä, ovat: mikä sisustustyyli sopii sinulle, sekä mitä värejä käytät sisustuksessa. Helpoin vaihtoehto on tietysti valita tyylikäs musta tai valkoinen peili, joka sopii melkein kaikkeen. Jos haluat että seinää huomioidaan, mutta et halua käyttää räikeitä värejä, voit valita peilin jolla on musta, valkoinen tai harmaa kehys jännittävälla kuviolla.

Leikkisästi sisustetussa huoneessa, esim. lasten huoneessa voit tietysti käyttää värikästä kehystä, joka tuo elämää seinälle. Meidän valikoimasta löydät vaaleanpunaisia, punaisia, vihreitä sekä sinisiä peilejä. Meidän pastelliväriset kehykset sopivat hyvit yhteen muiden pastellivärien kanssa, joita voit löytää verhoista, matosta, tai muista sisustusesineistä.

Jos haluat aivan uniikin peilin, meiltä löytyy erikoisiakin peilejä. Miten olisi luonteenomaisesti kuluneet kehykset, tai vaikka trendikkäät kehykset jännittävillä kuvioilla? Meiltä löydät myös erillaisia hopean- sekä kullanvärisiä peilejä jos haluat tuoda luksustunnelmaa kotiisi!

Tietysti on muitakin valitoja, jotka määrittelevät lopputulosta. Koska mittatilatut peilit tehdään sinun toiveiden mukaan, ne voidaan valmistaa kaikenlaisissa eri muodoissa. Kysy itseltäsi, sopiiko haluttu muoto siihen paikkaan johon ajattelit sijoittaa peilin. Sitten voit miettiä peilin tarkoitusta. Tarvitsetko vaakatasossa olevat peilin, jotta koko perhe voi pestä hampaat yhdessä, tai ehkä tarvitset kapean ja pienemmän joka koristaa seinääsi eteisessä?

Onnea valinnantekoosi!