Ladataan, ole hyv ja odota...

Varastontyhjennys! Tee löytöjä! »

Muotokuvakehykset


Olet löytänyt oikean kaupan, mikäli etsit kauniita muotokuvakehyksiä lasten koulukuville tai muille muotokuville. Tästä kategoriasta löytyvät kaikki BGA Valokuvausliikkeen verkkokaupan muotokuvakehykset. Olemme poimineet tänne joukon ylellisiä, erinomaisesti muotokuville sopivia kehyksiä. Meiltä löydät sekä pienet että suuret kehykset. Valikoimaamme kuuluu erikokoisia, -värisiä ja -tyylisiä valokuvakehyksiä. Jokaiselle jotakin, kaikki asiakkaat löytävät etsimänsä.

Tämän kategorian pienimpien kehysten mitat ovat 3,5x4,5 cm, ja suurimpien mitat 20x30 cm. Kehyksiä löytyy useita eri mittaisia, joten sinun on helppo löytää itsellesi sopiva. Useimmat valikoimaamme kuuluvat muotokuvakehykset ovat suorakulmaisia, mutta löytyy meiltä myös neliönmallisia. Moni haluaa kehystää muotokuvia hieman ylellisempiin kehyksiin, joten olemme päättäneet tässä kategoriassa tarjota paljon kullan- ja hopean värisiä kehyksiä. Meiltä löytyy myös yksinkertaisempia kehyksiä ylellisen väristen kehyksien lisäksi. Valikoimissamme löytyy kaikenlaisia kehyksiä, ohuista, yksinkertaisista muotokuvakehyksistä ylellisiin ja huomiota herättäviin kehyksiin.

Meillä on muotokuvakehyksiä jokaiseen makuun, joten löydät varmasti itsellesi oikean tyyppisen kehyksen. Suuren tai pienen, yksinkertaisen tai ylellisen, neliönmallisen tai suorakulmaisen – BGA Valokuvausliike verkkokaupasta löydät kaiken. Halutessasi kehystää kuvasi erinomaisen kauniisti, suosittelemme muotokuvakehyksen lisäksi passepartout kehyskartonkia, joka tuo kuvan upealla tavalla esiin.

Täydellisen muotokuvakehyksen ja passepartout kehyskartongin löydät meiltä!