Ladataan, ole hyvä ja odota...

Varastontyhjennys! Tee löytöjä! »

Mustavalkoiset taulut tyylikkäillä aiheilla

Täällä voit katsella tyylikkäitä,mustavalkoisilla aiheilla koristettuja julisteitamme. Mustavalkoinen juliste sulautuu helposti muuhun sisustukseen ja sopii ongelmitta taulujen ja seinäkoristeiden väreihin. Mustavalkoisessa valikoimassamme on muun muassa valokuvia, grafiikkaa ja taiteellisia aiheita, tekstiä ja lainauksia, minimalistisia tauluja sekä vintagea ja retroa.

Pystyäksemme tarjoamaan sinun valittavaksesi paljon eri kokoisia julisteita painamme useat niistä omassa painostudiossamme. Nämä tulosteet painamme aina FSC-sertifioidulle paperille. Kun paperi on FCS-sertifioitua, se tarkoittaa, että se on kestävän metsätalouden tuottamaa, jossa otetaan huomioon ympäristö, ihmiset ja taloudellisuus. Toinen etu omasta tuotannostamme on, ettei julisteita tarvitse kuljettaa turhaan, mikä myös vähentää ympäristön kuormitusta.

Onko sinulla kysymyksiä? Älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme! Meille on tärkeää, että sinua asiakkaana palvellaan henkilökohtaisesti ja olet erittäin tyytyväinen ostokseesi.

Näyttää 1 - 60 / 735 tuotetta
Näyttää 1 - 60 / 735 tuotetta

Sisusta mustavalkoisilla julisteilla

Kun päätät piristää kotiasi mustavalkoisilla julisteilla, sen tekeminen on yllättävän helppoa. Mustavalkoinen printti on nimittäin äärettömän helppo sovittaa erilaisiin kehyksen väreihin, paspatuuri-kehyksiin ja muuhun sisustukseen. Muiden värien käyttämisen lisäksi saat erittäin hienon lopputuloksen yhdistelemällä mustat ja valkoiset taulut esimerkiksi musta- ja valkeakuvioisilla verhoilla, tyynynpäällisillä, matoilla ja liinoilla. Mustavalkoisella julisteella saat helposti aikaan yksinkertaisen ja tyylikkään tunnelman. Jos haluat ilmeekkäämmän seinän, voit hyvin yhdistellä hillittyjä harmaan sävyjä kuvioihin, jotka luovat kontrastia. Mustavalkoinen juliste sopii esimerkiksi oikein hyvin yhteen värikkään valokuvan kanssa ja päinvastoin. Miksi et menisi vielä hieman pitemmälle ja täyttäisi koko seinää mustavalkoisilla postereilla, joita elähdytät värikkäillä kuvilla? Dynaamiset tauluseinät piristävät kotiasi ja tekevät seinästä todella katseita vangitsevan.

Hienoilla mustavalkoisilla tauluilla luot kotiisi juuri itseäsi viehättävän tunnelman. Mustavalkoprinttien valikoimastamme löydät paljon eri aiheisia. Valitse ammattikuvaajien ottamia kuvia postereiksi, kun haluat klassisia ja kauniita seinäkoristeita. Valitse graafinen aihe, kun haluat taiteellisen ja samalla yhtenäisen vaikutelman tai etsi teksti tai sitaatti, joka koskettaa sinua henkilökohtaisesti. Taiteellinen teema sopii sinulle, joka kehystät mielellään jotain eläväistä ja teet siitä ikiomaasi. Pelkistettyyn kotiin meillä on yksinkertaisia ja vaatimattomia julisteita. Eri ihmiset kokevat nämä aivan eri tavalla, mikä houkuttelee keskusteluihin ja ne ovatkin erittäin mielenkiintoisia elementtejä sisustuksessa. Jos valitset jotakin mustaa ja valkoista vintageamme tai retroaiheita, luot viehättävät olosuhteet, jotka muistuttavat vanhoista hyvistä ajoista. Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Hauska hyöty mustavalkoisista julisteista on, että voit yhdistää ne kaikenvärisiin kehyksiin. Yksinkertaiseen ja kauniiseen tauluun yhdistät mustat kehykset ja valkea- tai vaaleataustaisen julisteen tai vaihtoehtoisesti tummataustaisen julisteen valkoisiin kehyksiin. Kokonaan mustavalkoiset taulut sopivat jokaiseen kotiin! Lastenhuoneeseen sopii hyvin mustavalkoinen juliste suloisessa pastellisävyisessä kehyksessä. Värikkääseen, boheemiin kotiin käyvät hienosti erimuotoiset värikkäät kehykset, jotka mukavalla tavalla taittavat julisteen mustavalkoisen värin. Jos etsit jotain erityisen tyylikästä seinääsi kaunistamaan, suosittelemme lämpimästi, että yhdistät mustavalkoiseen julisteeseen hopeakimalteisen kehyksen. Superhieno yhdistelmä, joka ei koskaan epäonnistu!