Ladataan, ole hyvä ja odota...
Yli 79 €:n ostokset ilman toimituskuluja Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

Mustavalkoiset taulut tyylikkäillä aiheilla

898 Tuotetta
Näyttää 1 - 60 / 898 tuotetta

Sisusta mustavalkoisilla julisteilla

Kun päätät piristää kotiasi mustavalkoisilla julisteilla, sen tekeminen on yllättävän helppoa. Mustavalkoinen printti on nimittäin äärettömän helppo sovittaa erilaisiin kehyksen väreihin, paspatuuri-kehyksiin ja muuhun sisustukseen. Muiden värien käyttämisen lisäksi saat erittäin hienon lopputuloksen yhdistelemällä mustat ja valkoiset taulut esimerkiksi musta- ja valkeakuvioisilla verhoilla, tyynynpäällisillä, matoilla ja liinoilla. Mustavalkoisella julisteella saat helposti aikaan yksinkertaisen ja tyylikkään tunnelman. Jos haluat ilmeekkäämmän seinän, voit hyvin yhdistellä hillittyjä harmaan sävyjä kuvioihin, jotka luovat kontrastia. Mustavalkoinen juliste sopii esimerkiksi oikein hyvin yhteen värikkään valokuvan kanssa ja päinvastoin. Miksi et menisi vielä hieman pitemmälle ja täyttäisi koko seinää mustavalkoisilla postereilla, joita elähdytät värikkäillä kuvilla? Dynaamiset tauluseinät piristävät kotiasi ja tekevät seinästä todella katseita vangitsevan.

Hienoilla mustavalkoisilla tauluilla luot kotiisi juuri itseäsi viehättävän tunnelman. Mustavalkoprinttien valikoimastamme löydät paljon eri aiheisia. Valitse ammattikuvaajien ottamia kuvia postereiksi, kun haluat klassisia ja kauniita seinäkoristeita. Valitse graafinen aihe, kun haluat taiteellisen ja samalla yhtenäisen vaikutelman tai etsi teksti tai sitaatti, joka koskettaa sinua henkilökohtaisesti. Taiteellinen teema sopii sinulle, joka kehystät mielellään jotain eläväistä ja teet siitä ikiomaasi. Pelkistettyyn kotiin meillä on yksinkertaisia ja vaatimattomia julisteita. Eri ihmiset kokevat nämä aivan eri tavalla, mikä houkuttelee keskusteluihin ja ne ovatkin erittäin mielenkiintoisia elementtejä sisustuksessa. Jos valitset jotakin mustaa ja valkoista vintageamme tai retroaiheita, luot viehättävät olosuhteet, jotka muistuttavat vanhoista hyvistä ajoista. Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Hauska hyöty mustavalkoisista julisteista on, että voit yhdistää ne kaikenvärisiin kehyksiin. Yksinkertaiseen ja kauniiseen tauluun yhdistät mustat kehykset ja valkea- tai vaaleataustaisen julisteen tai vaihtoehtoisesti tummataustaisen julisteen valkoisiin kehyksiin. Kokonaan mustavalkoiset taulut sopivat jokaiseen kotiin! Lastenhuoneeseen sopii hyvin mustavalkoinen juliste suloisessa pastellisävyisessä kehyksessä. Värikkääseen, boheemiin kotiin käyvät hienosti erimuotoiset värikkäät kehykset, jotka mukavalla tavalla taittavat julisteen mustavalkoisen värin. Jos etsit jotain erityisen tyylikästä seinääsi kaunistamaan, suosittelemme lämpimästi, että yhdistät mustavalkoiseen julisteeseen hopeakimalteisen kehyksen. Superhieno yhdistelmä, joka ei koskaan epäonnistu!