Ladataan, ole hyvš ja odota...

Varastontyhjennys! Tee löytöjä! »

Paloitteluaiheet nauta, sika & lammas

Tee keittiön seinästä tyylikäs trendikkäällä mustavalkoisella paloittelukaavioilla! Tähän olemme koonneet tyylikkäitä julisteita, joiden aiheet kuvaavat lehmän, sian ja lampaan sivukuvaa. Jokainen kaavio sisältää tietoja siitä, missä kunkin eläimen eri osat sijaitsevat ja miksi niitä kutsutaan. Valkoiset taustat mustalla painettuna sopivat täydellisesti mustiin kehyksiin. Tai miksi et valitsisi hopeanväristä kehystä, joka sopii usein keittiössä käytetyn ruostumattoman teräksen kanssa yhteen? Yhdistä paloittelukaavio keittiön muun tyylikkään sisustuksen kanssa, käytä sekä nautaa, sikaa että lammasta mukavasti ryhmiteltynä tai aseta yksi paloittelukaavio seinää vasten nojaamaan keittiötasolle.

Onko sinulla jotain kysyttävää paloittelukaavio-postereistamme? Älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme! Meille on tärkeää, että sinua asiakkaana palvellaan henkilökohtaisesti ja olet erittäin tyytyväinen ostokseesi.

Paloittelukaavio trendikkäälle seinälle

Paloittelukaaviolla on tärkeä tehtävä samalla kun sillä saadaan tyylikkyyttä seinälle. Mustavalkoinen toteutus tekee julisteesta useimpiin sisustuksiin sopivan, mutta erityisen hyvin nämä sopivat keittiöön, joka henkii vintagea tai trendikästä ravintolatunnelmaa. Meillä on sekä aiheita, jotka myydään valmiiksi 3-pakkauksissa, mutta yksittäin olevissa on usein 3 eri eläintä ja ne ovat todella hienoja yhdisteltyinä. Meidän 3-pakkauksemme ovat kooltaan pienemmät julisteet, jotka ripustetaan pienemmälle seinälle tai siististi riviin tauluhyllylle.

Koska jokaisen paloittelukaavion taustat ovat valkoiset, on luontevaa laittaa ne mustaan kehykseen, mutta voit myös päätyä kirkkaaseen väriin, joka elävöittää kokonaisuutta. On tärkeää, että samaa väriä on jossain muussakin sisustuselementissä. Toinen älykäs vaihtoehto on ostaa hopeanvärisiä kehyksiä, koska hopeisia yksityiskohtia on keittiössä, esimerkiksi tehosekoittimessa tai muissa moderneissa kodinkoneissa. Sen lisäksi hopeakehyksinen paloittelukaavio tuo myös omalta osaltaan ylellisyyden tunnetta. Toimii todella, kun haluat kutsua vieraita tyylikkäälle illalliselle!

Mitä voit päätellä lehmää, sikaa tai lammasta kuvaavista aiheista? Mukana olevien tekstien ulkonäkö vaihtelee tietysti, mutta ne kuvaavat samoja asioita. Nimittäin sitä, millaisia herkkuja löydät kustakin eläimestä. Tämä ei ole aivan selvää meille, jotka olemme tottuneet saamaan lihapalamme valmiiksi leikattuna ja pakattuna. Esimerkiksi naudanlihassa ovat kaula, etuselkä, entrecotepihvi, ulkofilee, sisäfilee, paahtopaisti, takapotka, etupotka, pyöröpaisti, häntä, kylki, rinta ja lapa kiinnostavia. Kaikki nämä osat ovat mukana paloittelukaaviossa ja hienoissa eläinten siluettikuvissa voit nähdä, missä he sijaitsevat.