Ladataan, ole hyvš ja odota...

Ilmainen toimitus ostoista yli 79€, vain norm. toimitus

9 Tuotetta
 • Porsaan Paloittelukaavio Juliste

  Porsaan Paloittelukaavio Juliste

  Alkaen 2.90 €
 • Lampaan paloittelukaavio juliste

  Lampaan paloittelukaavio juliste

  Alkaen 2.90 €
 • Naudan paloittelukaavio juliste

  Naudan paloittelukaavio juliste

  Alkaen 2.90 €
 • Knaada - Ruhon osat (Nauta)

  Knaada - Ruhon osat (Nauta)

  Alkaen 24.90 €
 • Knaada - Ruhon osat (3-pakkaus) - 18x24 cm

  Knaada - Ruhon osat (3-pakkaus) - 18x24 cm

  Alkaen 34.91 €
 • Magdaty - Black feather

  Magdaty - Black feather

  Alkaen 24.90 €
 • Knaada - Ruhon osat (Porsas)

  Knaada - Ruhon osat (Porsas)

  Alkaen 24.90 €
 • Knaada - Ruhon osat (Lammas)

  Knaada - Ruhon osat (Lammas)

  Alkaen 24.90 €
 • Poster OMW Styckschema Lamm 30x40 cm

  Poster OMW Styckschema Lamm 30x40 cm

  Alkaen 24.90 €

Paloittelukaavio trendikkäälle seinälle

Paloittelukaaviolla on tärkeä tehtävä samalla kun sillä saadaan tyylikkyyttä seinälle. Mustavalkoinen toteutus tekee julisteesta useimpiin sisustuksiin sopivan, mutta erityisen hyvin nämä sopivat keittiöön, joka henkii vintagea tai trendikästä ravintolatunnelmaa. Meillä on sekä aiheita, jotka myydään valmiiksi 3-pakkauksissa, mutta yksittäin olevissa on usein 3 eri eläintä ja ne ovat todella hienoja yhdisteltyinä. Meidän 3-pakkauksemme ovat kooltaan pienemmät julisteet, jotka ripustetaan pienemmälle seinälle tai siististi riviin tauluhyllylle.

Koska jokaisen paloittelukaavion taustat ovat valkoiset, on luontevaa laittaa ne mustaan kehykseen, mutta voit myös päätyä kirkkaaseen väriin, joka elävöittää kokonaisuutta. On tärkeää, että samaa väriä on jossain muussakin sisustuselementissä. Toinen älykäs vaihtoehto on ostaa hopeanvärisiä kehyksiä, koska hopeisia yksityiskohtia on keittiössä, esimerkiksi tehosekoittimessa tai muissa moderneissa kodinkoneissa. Sen lisäksi hopeakehyksinen paloittelukaavio tuo myös omalta osaltaan ylellisyyden tunnetta. Toimii todella, kun haluat kutsua vieraita tyylikkäälle illalliselle!

Mitä voit päätellä lehmää, sikaa tai lammasta kuvaavista aiheista? Mukana olevien tekstien ulkonäkö vaihtelee tietysti, mutta ne kuvaavat samoja asioita. Nimittäin sitä, millaisia herkkuja löydät kustakin eläimestä. Tämä ei ole aivan selvää meille, jotka olemme tottuneet saamaan lihapalamme valmiiksi leikattuna ja pakattuna. Esimerkiksi naudanlihassa ovat kaula, etuselkä, entrecotepihvi, ulkofilee, sisäfilee, paahtopaisti, takapotka, etupotka, pyöröpaisti, häntä, kylki, rinta ja lapa kiinnostavia. Kaikki nämä osat ovat mukana paloittelukaaviossa ja hienoissa eläinten siluettikuvissa voit nähdä, missä he sijaitsevat.