Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 79 :n ostokset ilman toimituskuluja Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

Patentti piirustukset - uniikit taulut

202 Tuotetta
Nytt 1 - 60 / 202 tuotetta

Kiehtovat patenttipiirustukset

Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, mutta patenttipiirustus kertoo vielä enemmän! Olemme erittäin ylpeitä siitä, että olemme ainoa liike Ruotsissa, joka tarjoaa asiakkailleen kopioita arvokkaista patenttipiirustuksista - ja lisäksi tyylikkäästi julisteiden muodossa. Kun kehystät patenttipiirustuksen ja asetat sen sitten kirjoituspöydälle tai ripustat seinälle, saat siitä jännittävän vintagea henkivän koristeen. Koska kaikki patenttipiirustukset ovat mustavalkoisia, on helppo valita niille hienosti muuhun sisustukseesi sopiva kehys. Kodikkaan retrovaikutelman saat valitsemalla pastellinvärisen kehyksen tai valitse aina sopiva musta tai erittäin ylellisen tuntuinen kultainen. Jos olet värikäs luonne, voit ehkä hankkia värikkään kehyksen.

Melkein kaikissa patenttipiirustuksissa on jännittävää tietoa. Niissä kerrotaan päivämäärä, milloin patenttia haettiin ja päivämäärä, milloin se hyväksyttiin sekä minkä patenttinumeron se sai. Monissa julisteissa on myös keksijän nimi ja joissakin asianajajien ja todistajien allekirjoitukset. Jotkin patenttipiirustuksemme sisältävät teksin, jossa keksijä selittää, mikä on ainutlaatuista juuri hänen keksinnössään ja miten sitä käytetään. Harvat julisteet tarjoavat näin mielenkiintoisen elämyksen kuten patenttipiirustukset.

Tutki tarkkaan jotain meidän tyylikkäistä patenttipiirustuksistamme ja uneksi olevasi takaisin siinä ajassa, kun se luotiin. Voit nähdä keksijän tai suunnittelijan, kun hän rypistää mietiskellen otsaansa ja alkaa hitaasti hahmottelemaan ideaansa. Henkilö miettii, kuinka jo olemassa olevaa keksintöä voisi parantaa, mitä puuttuu yhteiskunnasta tai kuinka pienen lapsen leikkikalusta saisi mahdollisimman jännittävän. Ehkä hän haluaa suunnitella aivan uuden hahmon piirrettyyn elokuvaan! Paljon verta, hikeä ja kyyneleitä vaatinut tuote on vihdoinkin valmis ja ylpeä tekijä jättää patenttipiirustuksen täynnä odotusta patenttivirastoon. Nyt vain odottamaan ja peukalot pystyy, ettei kukaan muu ole jo ehtinyt ennen.

Monista piirustuksista on olemassa kokonainen sarja, josta voit tehdä todella hienon tauluseinän. Voit esimerkiksi nähdä tuotteen useissa eri kokoonpanoissa, eri näkökulmista tai keskeltä kahtia jaettuna niin, että jokainen yksityiskohta ja toiminto on näkyvissä. Jännittävää! Julisteina patenttipiirustukset ovat täydellisiä seinäkoristeita niille, jotka pitävät historiasta, nostalgiasta ja kauniista piirroksista. Patenttipiirustukset ovat tietenkin myös erittäin arvostettuja lahjoina. Kuvittele ystäväsi kasvot, kun esimerkiksi hän, joka rakastaa ompelemista, vastaanottaa piirroksen ihanasta vanhasta ompelukoneesta!