Ladataan, ole hyv ja odota...

Adventti-diili! -30% kaikista mustavalkoisista julisteista - syötä koodi ”BW30” kassalla - Joulu 2017 toimitustietoja  -Klikkaa tästä-

Peilit - Hyvännäköinen peili koristaa kotiasi!

Tähän olemme koonneet suuren valikoiman korkealaatuisia peilejä. Klikkaa kuvaa löytääksesi suosikkisi yli 200 mittatilatun -, tai yli 500 valmiin peilin seasta.

Mittatilauspeilit Valmiit peilit

Nytt 1 - 60 / 734 tuotetta
Nytt 1 - 60 / 734 tuotetta

Peilejä – Valmiita sekä mittatilattuja

Meiltä löydät laajan valikoiman korkealaatuisia peilejä joka käyttöön. Valmiiden kokojen lisäksi löydät myös peilejä joita valmistetaan sinun toiveesi mukaan. Juuri siksi uskallamme luvata että tulet helposti löytämään peilin joka sopii juuri sinun kotiisi.

Me kaikki tiedämme kuinka tärkeä peili on. Useimmat ihmiset käyttävät niitä joka päivä, ehkä jopa monta kertaa päivässä. Joten se että me tarvitsemme peilin kotona on fakta. Miltä peili sen sijaan pitäisi näyttää, siitä meillä kaikilla on eri mielipiteemme. Se riippuu sinun omasta mausta, mikä sinusta näyttää hyvältä – sekä mikä toimii kodissasi. Jotkut pitävät simppeleistä, mutta tyylikkäistä peileistä, jotka ei vie liikaa huomiota. Toiset taas haluaa peilin suurella kultaisella kehyksellä, tai ehkäpä ihanan värikkään kehyksen! Tietysti meiltä löytyy peilejä myös sinulle, joka pidät barokki- tai rokokoosisustuksesta.

Minkä tyylinen peili jopii sinun kotiisi? Joskus voi olla vaikea tietää juuri mitä etsit. On niin monta vaihtoehtoa, ja eihän se auta, että peilimme ovat niin ihastuttavia. Mutta sen oikean peilin etsiminen ei tarvitse olla vaikeaa. Aloita sillä, että katsot ympäri kotiasi, ja mieti mihin peili sopisi. Mieti minkä kokoinen peili sopisi parhaiten. Etsitkö kokovartalopeiliä tai jotain pienempää? Kun tiedät suunnilleen mitä etsit, katso silloin sisustustyyliäsi.

Jos sinulla on moderni ja simppeli tyyli, sileä kehys mustana, harmaana tai hopeana voisi sopia kotiisi. Jos sisustuksesi on enemmän maanseudullinen tai shabby chic-tyylinen, voisi valkoinen, hieman kulunut ja vanhan näköinen peili sopia parhaiten kotiisi.

Mitä ikinä etsitkään, voit olla varma että löydät sen meiltä. Meillä on laaja valikoima peilejä jokaiseen kotiin ja tyyliin. Löydä suosikkisi tänään!

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930