Ladataan, ole hyv ja odota...

Varastontyhjennys! Tee löytöjä! »

Puukehykset


Etsi suosikkisi hienoista puukehyksistämme! Tähän olemme koonneet sekä komposiittikehykset että tukevat, luonnonläheisiksi sävytetyt puukehykset. Löydät täältä tietysti myös käsittelemättömät puukehykset. Käytä niitä sellaisenaan tai maalaa ne hienoilla väreillä oman makusi mukaan! Valikoima sisältää kaikenlaisia malleja ja kokoja, niin että voit helposti löytää juuri sinun kotiisi sopivat. Mitä sanoisit esimerkiksi tyylikkäästä tammikehyksestä, ainutlaatuisesta saksanpähkinäpuisesta tai ihanan kuluneesta kehyksestä talonpoikaismaisille seinille?

Onko sinulla kysymyksiä? Älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme! Meille on tärkeää, että sinua asiakkaana palvellaan henkilökohtaisesti ja olet erittäin tyytyväinen ostokseesi.

Nytt 1 - 60 / 423 tuotetta
Nytt 1 - 60 / 423 tuotetta

Käytä puukehystä ja saat luonnonläheisen huoneen – vihjeitä!

Haluaisitko mieluummin oleskella enemmän luonnossa kuin nykyisin olet? Oikeiden sisustuselementtien avulla voit joka tapauksessa luoda maan, meren, taivaan ja metsän tunnelman. Tässä tulee muutamia helppoja vihjeitä!

Seinät: Maalaa tai tapetoi seinät valkoisella vangitaksesi päivänvaloa mahdollisimman paljon. Kehystä julisteesi ja valokuvasi ja ripusta ne hienoiksi ryhmiksi. Valitse yksinkertaiset puukehykset sillä puulajilla, josta pidät erityisen paljon. Tammikehykset ovat esimerkiksi suhteellisen vaaleat, kun taas saksanpähkinäkehykset luovat lisäsymmetriaa synnyttämänsä vastakohtaisuuden avulla. Jos pidät enemmän valkoisista kehyksistä, voit aivan hyvin hankkia valkeaksivärjätyt puukehykset, joissa on näkyvillä puun syyt ja kuviointi. Tauluaiheina ovat todella hienoja yksittäisistä lehdistä otetut kuvat, kauniit tekstit luonnosta ja valokuvat omasta suosikkipaikastasi maalla.

Lattia: Hanki hienosävyinen puu- tai parkettilattia, joka sopii kehysten kanssa yhteen. Jos asut vuokra-asunnossa, hanki irrotettavat lattialaatat, jotka voit ottaa muutossa mukaasi. Ruohonvihreät, ruskeat tai harmaat matot sopivat luontoteemaan. Ellei sinulla ole kotieläimiä, hanki superkodikkaat ryijymatot, joihin voit ihanasti upottaa jalkasi.

Muu sisustus: Yritä yhdistellä huonekalujen todennäköiset puulaadut lattiaan ja taulujen kehyksiin. Pidä huone valoisana monilla erilaisilla valonlähteillä ikkunassa, katossa, lattialla ja seinillä. Lisää vihreitä, kullanvärisiä, ruskeita ja sinisiä väripisteitä sinne tänne tekstiileillä, kuten esimerkiksi huovilla ja sohvatyynyillä.

Kasvit: Voit aivan hyvin valita kaikenmuotoisia viherkasveja. Aseta riippuva piilea piristämään kirjahyllyä, yhdistä kodikkuus ja hyöty hankkimalla aloe vera tai anna bonsaifiikuksien ylpeillä ikkunassa.