Ladataan, ole hyv ja odota...

Adventti-diili! -30% kaikista mustavalkoisista julisteista - syötä koodi ”BW30” kassalla - Joulu 2017 toimitustietoja  -Klikkaa tästä-

Tauluvalaisimet

Täältä löydät laajan valikoiman tyylikkäitä tauluvalaisimia jokaiseen makuun ja kaikenkokoisille tauluille.

Tauluvalaisimet LED-valoilla tai loisteputkella

Meidän valikoimasta löydät klassisen tauluvalaisimen sekä tauluvalaisimen LED-lampuilla. Minkälaisen tauluvalaisimen valitset on tietysti oma valintasi. LED-valoilla saa taulusi tyylikkään kirkkaan valon. Tavallisen loisteputken avulla saat loisteen joka muistuttaa klassista seinälamppua. Hyvä nyrkkisääntö koskien huoneen valaistusta on 5 eri valonlähdettä keskikokoisessa huoneessa. Jos yksi näistä viidestä on tauluvalaisin, saat samalla suosikkitaulusi paremmin esille – kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Valaistettu taulu sopii mainiosti sohvan-, kirjoituspöydän-, tai vaikka sängyn äärelle. Sen sijaan TV-n yläpuolelle valaistettu taulu ei sovi, sillä valaistus voi helposti häiritä silmää kun haluat keskittyä elokuvan tai sarjan katsomiseen.

Riippumatta siitä, jos olet saanut periä kauniin taulun, tai jos olet löytänyt trendikkään julisteen, siitä tulee vielä hienompi tauluvalaisimella. Tärkeintä on kuitenkin että valitset valaisimen joka sopii kehyksen mittoihin. Joka meidän valikoimaan kuuluvan tuotteen alta löydät suuntaviivat minkä kehyksen kanssa valaisin sopii. Jos kuitenkin olet epävarma, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, ja autamme sinua valitsemaan oikean tauluvalaisimen.

Saadaksesi hyvännäköisen kokonaisuuden suosittelemme että valitset tauluvalaisimen joka sopii taulun väreihin. Jos sinulla on värikäs taulu valkoisella kehyksellä, ja valitset siihen mustan valaisimen, siitä voi helposti tulla sekainen vaikutus. Valitse sen sijaan valkoinen tauluvalaisin valkoiseen kehykseen jne. Jos valitset oikean valaisimen kehykseesi, voit olla varma että korostat tauluasi oikealla tavalla, vaikka taulu olisikin värikäs.

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930