Ladataan, ole hyv ja odota...

Varastontyhjennys! Tee löytöjä! »

Tauluvalaisimet


Täältä löydät laajan valikoiman tyylikkäitä tauluvalaisimia jokaiseen makuun ja kaikenkokoisille tauluille.

Taulut ovat katsomista varten! Käytä tauluvalaisinta jotta taulusi saisi sen huomion jonka ne ansaitsevat. Täältä löydät kaikki meidän tauluvalaisimemme monessa eri koossa. Tauluvalaisin antaa kalliin vaikutelman, samalla kun se korostaa taulua ja antaa kodikkaan tunnelman. Hyvä nyrkkisääntö koskien huoneen valaistusta on 5 eri valonlähdettä keskikokoisessa huoneessa. Jos yksi näistä viidestä on tauluvalaisin, saat samalla suosikkitaulusi paremmin esille – kaksi kärpästä yhdellä iskulla!

Valitse pari suosikkitaulua ja täydennä kehykset tauluvalaisimilla. Kaikista paras lopputulos tulee tietysti jos valitset valkoiseen kehykseen valkoisen valaisimen jne. Muista että eri tauluvalaisimet pidikkeineen sopii eri mittaisiin kehyksiin.

Etkö ole varma mikä tauluvalaisin sopisi parhaiten juuri sinun tauluusi? Älä epäröi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme! Olemme erittäin tarkkoja siitä, että sinä asiakkaana saisit parasta mahdollista palvelua ja että olisit tyytyväinen ostokseesi!

Tauluvalaisimet LED-valoilla tai loisteputkella

Meidän valikoimasta löydät klassisen tauluvalaisimen sekä tauluvalaisimen LED-lampuilla. Minkälaisen tauluvalaisimen valitset on tietysti oma valintasi. LED-valoilla saa taulusi tyylikkään kirkkaan valon. Tavallisen loisteputken avulla saat loisteen joka muistuttaa klassista seinälamppua. Hyvä nyrkkisääntö koskien huoneen valaistusta on 5 eri valonlähdettä keskikokoisessa huoneessa. Jos yksi näistä viidestä on tauluvalaisin, saat samalla suosikkitaulusi paremmin esille – kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Valaistettu taulu sopii mainiosti sohvan-, kirjoituspöydän-, tai vaikka sängyn äärelle. Sen sijaan TV-n yläpuolelle valaistettu taulu ei sovi, sillä valaistus voi helposti häiritä silmää kun haluat keskittyä elokuvan tai sarjan katsomiseen.

Riippumatta siitä, jos olet saanut periä kauniin taulun, tai jos olet löytänyt trendikkään julisteen, siitä tulee vielä hienompi tauluvalaisimella. Tärkeintä on kuitenkin että valitset valaisimen joka sopii kehyksen mittoihin. Joka meidän valikoimaan kuuluvan tuotteen alta löydät suuntaviivat minkä kehyksen kanssa valaisin sopii. Jos kuitenkin olet epävarma, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, ja autamme sinua valitsemaan oikean tauluvalaisimen.

Saadaksesi hyvännäköisen kokonaisuuden suosittelemme että valitset tauluvalaisimen joka sopii taulun väreihin. Jos sinulla on värikäs taulu valkoisella kehyksellä, ja valitset siihen mustan valaisimen, siitä voi helposti tulla sekainen vaikutus. Valitse sen sijaan valkoinen tauluvalaisin valkoiseen kehykseen jne. Jos valitset oikean valaisimen kehykseesi, voit olla varma että korostat tauluasi oikealla tavalla, vaikka taulu olisikin värikäs.