Ladataan, ole hyvä ja odota...

Varastontyhjennys! Tee löytöjä! »

Sanataulut & sitaatit - tunnettuja ainutlaatuisuudestaan

Tältä sivulta löydät hienoja julisteita eri tekstein ja lainauksin. Meillä on laaja valikoima useita tyylejä ja kuvioita, ja aiheet ovat saatavissa eri väreissä ja malleissa. Löydät julisteita eri koossa, jotka sopivat sisustukseen siellä, minne haluat tuoda hieman nostetta kotonasi. Lainauksin varustettu taulu tai muu vaikuttava viesti voi tuoda tilaan täysin uuden ilmeen. Sillä syntyy samalla erityinen ilmapiiri koko huoneeseen. Julisteet ovat erinomainen valinta, koska ne voi yhdistää mihin tahansa kehykseen tai lasitukseen. Meiltä löydät tietysti myös sopivat kehykset!

Näyttää 1 - 60 / 397 tuotetta
Näyttää 1 - 60 / 397 tuotetta

Kauniit teksti- & sitaattijulisteet

Meidän sitaattijulisteilla tai muilla aiheilla saat luotua juuri sellaisen tunteen tauluseinällesi tai koko huoneeseen, kuin itse haluat. Voit valita tyylikkään muotoilun tilaan, joka on mahdollisimman tyhjä. Vähemmän yksityiskohtia ja mielellään yksiväristä. Valitse keskelle seinää kehystetty juliste, joka puhuttelee sinua. Silloin voit keskittyä siihen mitä haluat sanoa ja luot silmälle rauhallisen näkymän. Toinen vaihtoehto on luoda huoneeseen enemmän vauhtia ja elämää. Silloin voit valita useita meidän julisteitamme ja sijoittaa niitä ympäri seinää luoden upean tauluseinän. Huoneeseen on mukava luoda jännittävä tunnelma, jossa vieraat tulevat varmasti pysähtymään ja lukemaan taulusi sitaatteja. Siitä voi syntyä vaikka aihe jännittäviin keskusteluihin.

Taulussa olevan oikean sitaatin avulla saat inspiraatiota ja voimia. Se voi myös toimia lisämotivaationa ja vaikuttaa huumorintajuun päivinä, kun kaikki ei tunnu niin kivalta. Meiltä löydät myös paljon hauskoja painettuja kuvia, jotka saavat aikaan yhden jos toisen hymyn. Mikäli haluat taulun vain sen muotoilun takia, on meillä jännittäviä aiheita yksittäisillä kuvilla. Löydät myös julisteita, joissa on erimuotoisia aakkosia, tai karttoja siluetteina. Tunnistat varmasti jonkin meidän taulumme sitaatin, kuten ”Live together, Laugh whatever, Love forever”, ”Always kiss goodnight”, ”Dream, create, enjoy”, ”Bryt ihop och kom igen”, ”Alla känner apan men apan känner ingen”, ”Have a great day” tai ”Choose happy”. Tarvitsette ehkä perheessänne muistutuksen viettää enemmän aikaa yhdessä, johon voi valita hauskan mutta tärkeän sitaattitaulun: ”Sluta glo i mobilen…" (suom. Lopeta tuijottamasta kännykkääsi)