Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 79 :n ostokset ilman toimituskuluja Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

Vieraskirjat

11 Tuotetta

Vieraskirja on melkein pakollinen, jos haluaa muistaa jonkin erityisen juhlan koko ikänsä. Ei ole varmasti parempaa tapaa muistaa suurta päivää kuin antaa kaikkien vieraiden kirjoittaa pieni muisto tai tervehdys yhteen ja samaan kirjaan.

Meiltä löydät upean valikoiman hienoja vieraskirjoja muistorikkaisiin tapahtumiisi. Meidän vieraskirjojamme löytyy useita eri värejä, kokoja ja tyylejä. Toivomme tämän helpottavan sinua löytämään täydellisen vieraskirjasi. Meillä on vieraskirjoja melkein kaikkiin tapahtumiin. Kaunis valkoinen vieraskirja voi sopia esimerkiksi häihin, kun puolestaan mustaa tai värikästä vieraskirjaa voidaan käyttää erilaisissa juhlatilaisuuksissa. Meidän vieraskirjamme ovat erittäin tyylikkäitä ja trendikkäitä ja ne antavat hienon vaikutelman vieraille.

Tähän kategoriaan kuuluvissa vieraskirjoissa on jopa 100 tyhjää sivua, joten niissä on hyvin kirjoitustilaa. Toisin sanoen ne sopivat tilaisuuksiin, joissa on paljon vieraita. Meidän valikoimamme vieraskirjoissa on käytetty ainoastaan hapotonta paperia. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain kaikista parasta. Vieraskirjan happovapaan paperin ansiosta rakkaat muistot tulevat säilymään pitkälle tulevaisuuteen.

Voit tehdä meiltä hankkimistasi vieraskirjoista "sinun omasi". Valkoiset sivut on helppo koristella kauniisti liimaamalla sivuille kuvia ja muuta hauskaa. Mikäli olet itse, tai joku vieraistasi, hyvä piirtämään, voi tyhjistä valkoisista sivuista saada upeita, hieman väriä käyttäen. Anna kirjan olla auki tilaisuuden aikana, jotta kaikki jotka ehtivät ja haluavat, voivat kirjoittaa siihen henkilökohtaisen tervehdyksensä.

Tutustu vieraskirja valikoimaamme. Toivomme sinun löytävän jotakin, josta pidät!